UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Бренд-шеф кухар, керивнік кулінарного підприємства в Києві
  5. Бренд-шеф кухар, керивнік кулінарного підприємства
Запропонувати вакансію
Резюме Бренд-шеф кухар, керивнік кулінарного підприємства
Дудчак Ольга

Бренд-шеф кухар, керивнік кулінарного підприємства

Заблоковано
 14 лютого 2022  Місто: Київ
Вік:56 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія
 Є діти  Готова до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Дудчак Ольга Василівна

Бренд-шеф, директор кулінарного підприємства

Дата народження: 16 березня 1968 р.

Місто проживання: Київ

Можливість роботи у іншому населеному пункті: Так



Досвід роботи:


  • Березень 2020 р. - грудень 2021 р. Бренд-шеф ПП "УКРПТАХОСЕРВІС". Підбір та навчання персоналу; розробка меню; тиражування продукції, у тому числі для франшизи «Фуд-мама»; координація та оптимізація роботи співробітників (30 - 200 людей). Досягнення: оптимізація роботи підприємства, що дало змогу збільшити виробництво продукції.

  • Червень 2019 р. - грудень 2019 р. Заступник директора по кулінарії у ТОВ "ОМЕГА", мережа супермаркетів “VARUS”.

  • Лютий 2018 р. - червень 2019 р. Викладач кулінарії у шоу “Від пацанки до панянки”. Новий канал. Шоу-бізнес.

  • Листопад 2016 р. - травень 2017 р. Відкриття ресторану “з нуля” “APRIORI Gasrto Love”, м. Хмельницький.

  • Березень 2015 р. - серпень 2016 р. Зав. виробництвом мережі ресторанів "Салатник", м. Київ. Підбір та навчання персоналу; розробка меню; тиражування продукції.

  • Жовтень 2010 р. - грудень 2014 р. Викладач кулінарії у шоу “Від пацанки до панянки”; “Джентльменський набір”. 1+1 Медіа. Шоу-бізнес.

  • Жовтень 2008 р. - жовтень 2010 р. Зав. виробництвом готельно-ресторанного комплексу “Борисфен”, м. Київ. Підбір та навчання персоналу; розробка меню; контроль за дотриманням технології приготування страв; координація та оптимізація роботи співробітників (30 людей). Досягнення: оптимізація роботи, що призвела до зростання кількості відвідувачів; створення ексклюзивного меню, що стало хітом сезону.

  • Листопад 2006 р. - червень 2008 р. Су-шеф мережі ресторанів “Козирна карта”, м. Київ, а зокрема: “Пельменниця”, “Варенична”, “Варенична № 2”.

  • Серпень 2002 р. - червень 2005 р. Директор, шеф-кухар ресторану “Казанова”, Ізраїль, м. Нетанія. Елітний ресторан у курортному місті на березі Середземного моря. Приготування страв української, європейської, близькосхідної кухонь.

  • Липень 2000 р. - серпень 2002 р. Шеф-кухар ресторану “Оріон”, Ізраїль, м. Карміель. Приготування страв європейської кухні.

  • Січень 1993 р. - червень 2000 р. Технолог-кондитер на виробничо-торговельній кондитерській фірмі “БУКОВИНКА”, м. Чернівці. Розробка та впровадження технології виробництва ексклюзивних декорацій для тортів та тістечок. Досягнення: завдяки моїм нововведенням фабрика “БУКОВИНКА” у 2000 р. отримала Державну нагороду з рук прем’єр-міністра України.

  • Січень 1986 р. - січень 1993 р. Кухар ресторану “Дністер”, м. Чернівці.

Освіта:

  • Новосибірський державний технічний університет (м. Новосибірськ, Росія). Спеціальність - технологія продуктів громадського харчування.

  • Курси по управлінню ресторанним бізнесом у Ізраїльському філіалі французької школи “Le Cordon bleu”.

Ключові знання та навички:

  • приготування страв різних країн світу;

  • підбір та навчання персоналу;

  • вміння працювати із кухонним обладнанням;

  • створення ресторанного та харчового підприємства;

  • розробка технологічних карт;

  • ціноутворення та калькуляція страв;

  • створення ексклюзивних страв;

  • розрахунок калорійності та біологічної цінності страв;

  • організація та контроль процесу закупівлі продуктів харчування;

  • ведення документації;

  • проведення інвентаризації;

  • контроль якості готових страв;

  • оптимізація роботи персоналу;

  • володіння ПК.

Володіння мовами:

Українська - вільно.

Російська - вільно.

Особисті якості:

  • охайність;

  • творчий підхід до справи (креативність);

  • стресостійкість;

  • працьовитість;

  • витривалість.

  • ініціативність;

  • організованість;

  • старанність;

  • вміння працювати у команді.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору