Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Дудчак Ольга Василівна
Бренд-шеф, директор кулінарного підприємства
Дата народження: 16 березня 1968 р.
Місто проживання: Київ
Можливість роботи у іншому населеному пункті: Так
Досвід роботи:
Березень 2020 р. - грудень 2021 р. Бренд-шеф ПП "УКРПТАХОСЕРВІС". Підбір та навчання персоналу; розробка меню; тиражування продукції, у тому числі для франшизи «Фуд-мама»; координація та оптимізація роботи співробітників (30 - 200 людей). Досягнення: оптимізація роботи підприємства, що дало змогу збільшити виробництво продукції.
Червень 2019 р. - грудень 2019 р. Заступник директора по кулінарії у ТОВ "ОМЕГА", мережа супермаркетів “VARUS”.
Лютий 2018 р. - червень 2019 р. Викладач кулінарії у шоу “Від пацанки до панянки”. Новий канал. Шоу-бізнес.
Листопад 2016 р. - травень 2017 р. Відкриття ресторану “з нуля” “APRIORI Gasrto Love”, м. Хмельницький.
Березень 2015 р. - серпень 2016 р. Зав. виробництвом мережі ресторанів "Салатник", м. Київ. Підбір та навчання персоналу; розробка меню; тиражування продукції.
Жовтень 2010 р. - грудень 2014 р. Викладач кулінарії у шоу “Від пацанки до панянки”; “Джентльменський набір”. 1+1 Медіа. Шоу-бізнес.
Жовтень 2008 р. - жовтень 2010 р. Зав. виробництвом готельно-ресторанного комплексу “Борисфен”, м. Київ. Підбір та навчання персоналу; розробка меню; контроль за дотриманням технології приготування страв; координація та оптимізація роботи співробітників (30 людей). Досягнення: оптимізація роботи, що призвела до зростання кількості відвідувачів; створення ексклюзивного меню, що стало хітом сезону.
Листопад 2006 р. - червень 2008 р. Су-шеф мережі ресторанів “Козирна карта”, м. Київ, а зокрема: “Пельменниця”, “Варенична”, “Варенична № 2”.
Серпень 2002 р. - червень 2005 р. Директор, шеф-кухар ресторану “Казанова”, Ізраїль, м. Нетанія. Елітний ресторан у курортному місті на березі Середземного моря. Приготування страв української, європейської, близькосхідної кухонь.
Липень 2000 р. - серпень 2002 р. Шеф-кухар ресторану “Оріон”, Ізраїль, м. Карміель. Приготування страв європейської кухні.
Січень 1993 р. - червень 2000 р. Технолог-кондитер на виробничо-торговельній кондитерській фірмі “БУКОВИНКА”, м. Чернівці. Розробка та впровадження технології виробництва ексклюзивних декорацій для тортів та тістечок. Досягнення: завдяки моїм нововведенням фабрика “БУКОВИНКА” у 2000 р. отримала Державну нагороду з рук прем’єр-міністра України.
Січень 1986 р. - січень 1993 р. Кухар ресторану “Дністер”, м. Чернівці.
Освіта:
Новосибірський державний технічний університет (м. Новосибірськ, Росія). Спеціальність - технологія продуктів громадського харчування.
Курси по управлінню ресторанним бізнесом у Ізраїльському філіалі французької школи “Le Cordon bleu”.
Ключові знання та навички:
приготування страв різних країн світу;
підбір та навчання персоналу;
вміння працювати із кухонним обладнанням;
створення ресторанного та харчового підприємства;
розробка технологічних карт;
ціноутворення та калькуляція страв;
створення ексклюзивних страв;
розрахунок калорійності та біологічної цінності страв;
організація та контроль процесу закупівлі продуктів харчування;
ведення документації;
проведення інвентаризації;
контроль якості готових страв;
оптимізація роботи персоналу;
володіння ПК.
Володіння мовами:
Українська - вільно.
Російська - вільно.
Особисті якості:
охайність;
творчий підхід до справи (креативність);
стресостійкість;
працьовитість;
витривалість.
ініціативність;
організованість;
старанність;
вміння працювати у команді.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Бренд-шеф кухар, керивнік кулінарного підприємства в Києві"