UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Бухгалтер 1С в
  5. Бухгалтер 1С
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяБухгалтер 1С

Заблоковано
20 000 грн.
  4 квітня 2023  Місто: Львів
Вік:40 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота, часткова зайнятість
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит
 Є діти 

Досвід роботи

бухгалтер
ТОВ "Вертоград Інжиніринг" (Виробництво соків), Львів
04.2020 − 03.2023 (2 роки 10 місяців)

Торгівля, послуги, виробництво, ведення декілька ТОВ. Бухгалтерський облік, податкова звітність від первинної документації до формування та здачі звітів (ЄП, ЄСВ, 1ДФ). Банківські виписки та платежі, складання супровідної документації на відправлений товар, сплата податків, документальне оформлення давальницької сировини.

бухгалтер
Pink (Торгівля жіночим одягом), Львів
09.2018 − 03.2020 (1 рік 5 місяців)

Роздрібна торгівля, послуги, виробництво, ведення декілька ФОПів. Бухгалтерський і податковий облік, податкова звітність від первинної документації до формування та здачі звітів (ЄП, ЄСВ, 1ДФ). Ведення книги обліку доходів, банківські виписки та платежі. Сплата податків. Кадровий облік, ведення особових карт, накази, нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних, декретних, формування звітів у фонди (ФССзТВП). 2 працівника в бухгалтерії у підпорядкуванні.

бухгалтер 1с
Перспектива аудит (Бухгалтерські послуги), Львів
01.2015 − 02.2018 (3 роки 1 місяць)

Ведення декілька ТзОВ та ФОП на єдиному податку та на загальній системі оподаткування з різними видами діяльності (торгівля, послуги, виробництво). Бухгалтерський і податковий облік від первинної документації до складання звітів (ПДВ, податок на прибуток, 1ДФ, ЄСВ, статистичні звіти) і відправлення звітів.

бухгалтер
Компанія Віром (Торгівля компютерами та запчастинами до них), Львів
07.2006 − 12.2014 (8 років 5 місяців)

Ведення первинної документації: формування рахунків, актів виконаних робіт, прихідні та видаткові накладні, податкові накладні.

Освіта

Львівський інститут менеджменту (Львів)
менеджмент організації, економіст
повна вища, 09.2001 − 06.2006 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Microsoft Office Excel/ Word; Арт-звіт; Податкова звітність; Інтернет; 1С-8; 1С-8-УТП; 1С-8-ZUP; m.e.doc., клієнт-банк (кредо, приват, ощадбанк, ПУМБ, Альтбанк, український капітал)
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Відповідальна, комунікабельна, стресостійка, пунктуальна, швидко навчаюсь, вміють слухати інших
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Забезпечити безперебійну роботу документообігу, правильне і своєчасне складання фінансової-податкової звітності на посаді бухгалтера.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору