UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Запоріжжі
  4. Резюме Бухгалтер, адміністратор, банківський спеціаліст в
  5. Бухгалтер, адміністратор, банківський спеціаліст
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Бухгалтер, адміністратор, банківський спеціаліст

Заблоковано
5 000 грн.
 23 серпня 2018  Місто: Запоріжжя
Вік:56 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Керівництво

Досвід роботи

головний економіст сектору контролю операцій відділу Бек офісу
АТ Ощадбанк
06.1985 − 10.2018 (33 роки 4 місяці)
Посади за весь час роботи в Ощадбанку: бухгалтер, економіст, провідний економіст, головний економіст. До моїх обов’язків входило: - Бухгалтер – оформлення вкладів фізичних осіб та наступний контроль, нарахування військової пенсії та інших додаткових виплат мінестерств МВД,СБУ,МО. - Економіст ,провідний економіст,головний економіст: - Робота з договорами, укладеними банком з юридичними особами; - Формування довідників бази даних в програмі комунальних платежів по Запорізькій області; - Здійснення контролю за дотриманням правильності застосування тарифів банку; - Формування файлів платіжних документів на перерахування коштів за прийняті платежі на рахунки одержувачів; - Контроль залишків коштів за рахунками кредиторської заборгованості за прийняті платежі на користь третіх осіб (рахунок 2902) та сум до з’ясування (рахунок 2909/08),рахунки каси 1002, inm 1004,решта 2924/30; - Нарахування комісійної винагороди, згідно укладених договорів банку з організаціями, за звітний період; - Складання актів звірки та платіжних вимог; - Контроль за рахунками організації ( доходи - рахунки 3570/04 та прострочені доходи 3570/40, доходи майбутніх періодів 3600); - Робота зі зверненнями клієнтів.

Освіта

Харьківський обліково – кредитный технікум
Специальність – облік та оперативна техніка в Госбанке. Спеціалізація – бухгалтер.
середня, 09.1987 − 05.1989 (1 рік 8 місяців)

Знання мов:

русский - Початковий, украинский - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особисті якості Високий рівень відповідальності та самоорганізації, пунктуальність, акуратність, коммунікабільность, цілеспрямованість, усидчівість, оперативність, робота на результат, креативність, ініціативність,енергійність,порядність,легко навчаюсь. Захоплення та інтереси Читання,в’язання,спорт, кіно, декор, hand made, квіти.

Досвід в бухгалтерії біліше 30 років.Пройшла дуже багато різних ділянок в Ощадбанку,працювала з військовими пенсіонерами,проблемними клієнтами.Пройшла дуже багато різних програм та допомогала їх вдосконалювати та адаптувати .

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору