Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Ведення бухгалтерського обліку та подання звітності (єдиний податок, загальна система). Організація та супровід дозвільної документації. Управління процесами у сфері громадського харчування (кафе, бари) та комісійної торгівлі. Контроль витрат, оптимізація витратних статей і аналіз прибутковості.
Ведення власного бізнесу від відкриття до закриття.
Загальне управління діяльністю підприємства: виробничі процеси, персонал, фінансові потоки. Укладення договорів, з партнерами та постачальниками. Координація роботи відділів, контроль виконання стратегічних планів.
Організація виробничого процесу в цеху, управління персоналом. Забезпечення дотримання стандартів якості та техніки безпеки. Контроль витрат матеріалів і дотримання виробничих графіків.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Бухгалтер ФОП в Києві"