UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Бухгалтер, обліковець ТМЦ в
  5. Бухгалтер, обліковець ТМЦ
Запропонувати вакансію
Лесь Оксана

Бухгалтер, обліковець ТМЦ

Заблоковано
12 000 грн.
 23 червня 2022  Місто: Львів
Вік:48 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Логістика, доставка, склад; Виробництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Лесь Оксана Петрівна

Контактна інформація :

Дом.адреса: м. Львів, вул. Китайська, 8/15

Особисті данні: українка, 1976 р.н.


Освіта: вища технічна

  • - вересень 1993 - грудень 1998 – ДУ «Львівська політехніка, факультет – автоматика та управління технологічними процессами, спеціальність – інженер – системотехнік.
  • жовтень 1997 – грудень 1997 – Курси бухгетрські при Львівському коледжі фінансів, бухгалтер ФОПів, спільних підприємств та комунальних закладів.
  • серпень 2002 – листопад 2002 – Курси бухгалтерського програмного забеспечення при ЛД Фінансовій академії.

Досвід роботи:


  • січень 2022 – лютий 2022 – ПП «Аеромакс-Львів», посада – бухгалтер обліку матеріальних цінностей, малоцінних необоротніх активів.

Посадові обов’язки: ведення матеріальних цінносотей, малоцінних необоротніх активів, контроль взаєморозрахунків з постачальниками, введення в облік калькуляцій використання матеріалів при виготовленні вентиляційних та каналізаційних систем.

  • грудень 2020 – листопад 2021 – АТ «Укртелеком» Львівська філія, посада – бухгалтер обліку необоротніх активів ВПБО.

Посадові обов’язки: ведення обліку основних засобів, необоротніх нематеріальних активів Львівської та Закарпатської філії підприємства.

  • листопад 2017 – жовтень 2020 – КЗ ЛОР «Львівський геріатричний пансіонат» посада – бухгалтер по матеріалам, основним засобам, малоцінним необоротнім активам.

Посадові обов’язки: ведення обліку матеріальних цінностей, що знаходяться на матеріальній відповідальності за МВО, щоквартальне звіряння з обліком наявності облікованих матеріальних цінностей, внесення прихідних накладних від постачальників у бух.облік, ведення облікового внутрішнього руху матеріальних цінностей на потреби установи, формування щомісячних меморіальних ордерів обліку матеріалів, ОЗ та МНА, ведення книги обліку довіреностей, корегування та відправка щомісячного звіту у ДПА по ЄСВ, звіту з праці, та квартального звіту СДО, внесення за дорученням гол.бухгалтера відомостей по з/п працівників установи у бух.облік.

  • лютий 2015 – серпень 2017 – ТзОВ «Українська панчішна компанія» - обліковець пакувального цеху.

Посадові обов’язки: щоденний облік виготовлених виробів, котрі відправлялись з пакувального цеху на склад, оформлення упаковки самого виробу, та загальних упаковок для подальшого відправлення у торгові мережі, щомісячні звіти про об’єми продукції, котра передавалась з пакувального цеху на склад підприємства.

  • вересень 2014 – січень 2015 – УГМК Перший супермаркет металу - бухгалтер – касир

Посадові обов’язки: отримання готівкових коштів від гуртових покупців, оформлення щоденних касових документів на здачу готівки інкасаторській банківській установі, ведення касової книги та усієї касової документації, щомісячних звітів бухгалтерських по касі підприємства.

  • грудень 2013 – серпень 2014 – ТВК «Львівхолод» Магазин «Рукавичка»м.Львів, вул.Садівнича. посада – оператор-сканувальник(обліковець).

Посадові обов’язки: облік прихідних документів від постачальників та з РЦ, формування повернень неліквідного товару, переоцінка товару, оформлення Актів інвентаризації магазину.


Особисті якості:

Доброзичлива, пунктуальна, відповідальна, комунікабельна, знання комп’ютера: на рівні досвідченого користувача (знання програм бухгалтерського обліку – Афіна, Парус, 1С:Бухгалтерія 7 та 8, Word, Excel), уміння швидко навчатись новим навикам комп’ютерного та паперового обліку активів.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору