UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Черкасах
  4. Резюме Директор, замісник директора в
  5. Директор, замісник директора
Запропонувати вакансію
Бережний Володимир

Директор, замісник директора

Заблоковано
30 000 грн.
  7 квітня  Місто: Черкаси
Вік:59 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво
 Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

РЕЗЮМЕ

Бережний Володимир Володимирович.

Дата народження 20 травня 1964 року. Освіта вища, гуманітарна.

У діловій сфері працюю з початку 90-х років. Основний напрямок діяльності - виробництво та впровадження нових технологій .

  1. 1. З травня 1991 року являвся засновником та директором приватного Підприємства «Мальва» діяльність - торгівля медикаментами та виробництво виробу власної розробки «Афродіта» (виріб був запатентований) сфера застосування – медицина, гігієна. Підприємство мало всі дозволи та ліцензії МОЗ. Також підприємство займалось автомобільними перевезеннями, мало у своїй власності три вантажних автомобіля з утепленими кунгами. Сфера діяльності - автоперевезення і торгівля, торгівельні партнери в Прибалтиці, Росії, Польщі. Ця діяльність продовжувалась до 1996 року.
  2. 2. З 1995 року заснував та очолив приватне підприємство «Альфа» діяльність - виробництво насосних агрегатів з нержавіючої сталі ХН28МДТЛ індекс «І» для особливо текучих кислотних середовищ, марка насосного агрегату «АХ200-150-400И» комерційна назва «Вектор» . Сфера застосування хімічна та цукрова галузь. Виробництво продовжувалось до 1999 року в тому числі і на заснованому мною підприємстві «Альфа Д1000» код ЕДРПОУ 25211117. Де я являюсь і засновником, і директором.
  3. 3. З 2002 року разом з партнерами заснували ТОВ «Хімексіммаш» код ЕДРПОУ 32033655 в якому я являюсь основним бенефіциаром та директором з дня заснування і по нині. Основна діяльність – розробка та впровадження енергозберігаючих технологій в системі перекачки газу, магістральних газопроводів. Являюсь автором патенту № 77782. Патент був куплений НАК «Нафтогаз України» ДК «Укртрансгаз» по договору з авторами патенту. Технологія впроваджена. Крім патентів які були реалізовані є і інші розробки, які знаходяться в стадії впровадження, в галузях машинобудування, холодильні агрегати, трібологія.
  4. 4. З 2016 року по 2021-й, займався як приватний підприємець, капітальним ремонтом автотранспорту, в основному кузовний ремонт автобусів. Ремонт мав повний цикл, «під ключ».
  5. 5. Маю посвідчення водія категорії «С».

Досвід роботи в сферах торгівлі та виробництва 30 років.


Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору