UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Диспетчер в Києві
  5. Диспетчер
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяДиспетчер

Заблоковано
8 000 грн.
 13 квітня 2019  Місто: Київ
Вік:32 роки
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, плаваючий графік роботи
Рубрики: Офісний персонал
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

продавець
Магазин (Продовольчі товари), Переяслав-Хмельницький
08.2017 − 03.2019 (1 рік 6 місяців)

Здійснювати обслуговування покупців: нарізку, зважування й пакування товарів, підрахунок вартості покупки, перевірку реквізитів чека, видачу покупки. Контролювати своєчасне поповнення робочого запасу товарів, їх схоронність, справність і правильну експлуатацію торгово-технологічного устаткування, чистоту і порядок на робочому місці.Здійснювати підготовку товарів до продажу: перевірку найменування, кількості, сортності, ціни, стану упакування і правильності маркірування; розпакування, огляд зовнішнього вигляду, зачищення, нарізку, оброблення і розруб товарів. Вивчати попит покупців. Брати участь у проведенні інвентаризації. Розв'язувати спірні питання з покупцями під час відсутності представників адміністрації.Керувати роботою продавців більш низької кваліфікації.

вихователь
ДОЗ Славутич (Оздоровчий табір), Переяслав-Хмельницький
04.2011 − 05.2013 (2 роки )

Щоденно організовувати і проводити роботу з виховання і активного відпочинку дітей. Інструктувати дітей перед виходом за територію табору Негайно доповідати начальнику табору про всі випадки і грубі порушення в загонах.Не допускати самовільних відлучень дітей за територію табору.Вміти надати першу медичну допомогу. Негайно повідомити лікаря про скарги дитини відносно поганого стану здоров’я.Строго дотримуватись правил безпеки життя дітей під час купання, походів, екскурсій, спортивних змагань Складати плани і звіти, звітувати на педагогічній раді, аналізувати результати зміни.

Освіта

ДВНЗ ДПУ ім.Г.Сковороди (Переяслав-Хмельницький)
педагогіки та психології
повна вища, 09.2009 − 06.2014 (4 роки 9 місяців)
міцжшкільний комбінат (Переяслав-Хмельницький)
секретар
середньо-спеціальна, 09.2008 − 05.2009 (7 місяців)

Додаткова освіта

 практика ліцей-інтернат .Соціальна педагогіка з 2010 по 2014 р

Знання мов:

Англійська - Нижче середнього, Українська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Впевнений користувач пакету Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint), навички роботи з Інтернетом (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox) і електронною поштою (Outlook Express)
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: відповідальна,дисциплінована, стресостійка,вмію знаходити оптимальне рішення в будь-якій ситуації, в тому числі – в нестандартній,комунікабельна. завжди цікавлюсь новим, завжди готова до навчання.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: мета пошуку роботи - розвиток,як особистості. Пошук "себе" та "свого".Матеріальне забезпечення. побажання до місця роботи- дружній колектив, відповідні умови праці, своєчасна виплата зарплати.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору