UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Дизайнер, художник, адміністратор галереї в Києві
  5. Дизайнер, художник, адміністратор галереї
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Дизайнер, художник, адміністратор галереї

Заблоковано
 30 січня 2023  Місто: Київ
Вік:46 років
Режим роботи:повний робочий день, додатковий заробіток
Рубрики: Дизайн, творчість

Досвід роботи

художник иллюстратор, дизайнер, помічник галериста
Вільний художник, Київ
02.1995 − 02.2022 (27 років )

Бондаренко Тетяна Миколаївна, 44 роки.


Досвід роботи


01.01.2023-по сьогоднішній день

Подарувала спецшколам Києва 6 своїх художніх робіт, за що отримала подяки від дирекції шкіл та підтримку у проведенні наступної благодійної виставки своїх робіт, частина гонорару з якої буде перерахована у благодійні фонди.


02.9.2022-02.9.2022

Персональна виставка в Галереї «Митець» під назвою «Поклик серця». По результатам виставки надані документи, довідка №1/10 та сертифікат «За особистий внесок в розвиток національної культури та високий професіоналізм» з галереї «Митець», підписана заслуженим працівником культури України, Кариною Кравець. Зроблено кілька тисяч художніх фото природи і сюжетів. Мої роботи можна побачити на мої сторінці у Facebook. www.facebook.com/bondarenkobtm/

Маю велику кількість художніх фотографій.


11.2016-02.2022

Створила колекцію художніх робіт, понад 60 робіт маслом


06.2013-06.2013

Виконала успішно завдання по ескізам вітражів та куванню металу, але у зв’язку з основним економічним фахом та сімейними обставинами, не прийняла пропозицію по роботі дизайнером-ілюстратором.


05.2010- 06.2012

Художник у галереї «Джем». Галерист – Валерій Іванович Кравчук. Галерея Нью Галері, галерист Ірина Коптенко. Отримувала пропозиції по співпраці від галеристів західної України, але по причині великої різниці в цінах на художні твори, не наважилася прийняти пропозицію.


09.1991-09.1993

Закінчила Художню школу № 9. Свідоцтво №155 , але основний фах – економічний. Маю диплом про вищу освіту, науковий ступінь кандидата наук. Одночасно усе життя не могла без мистецтва.


Особисті якості

Займаюсь живописом на протязі 20 років. Було декілька успішних замовлень з київського пейзажу та природи. Останні чотири рокит працювала над колекцією робіт з «Нового направлення» та морського пейзажу «Шторм». Шторм ввійшов у вподобання глядачеві завдяки новим технікам. При огляді картини під кутом 45o, картина виглядає як об’ємна, 3D. Можу допомогти із проблемами відсутності натхнення. Розуміюся на психологічних властивостях пропорцій, кольорів та поєднання кольорів, ліній. Маю сина, 12 год. Завдяки моїй праці із ним, моя дитина добре малює, хоча і ліва рука в нього ведуча. Бажаю викладати малювання дітям. Роздивлюся пропозицію роботи ілюстратором, асистентом галериста.

 Є рекомендації з даного місця роботи

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору