UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Покровську, Резюме в Мирнограді
  4. Резюме Економіст в
  5. Економіст
Запропонувати вакансію
Резюме Економіст
Долінська Ольга

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяЕкономіст

Заблоковано
10 000 грн.
 10 січня 2022  Місто: Покровськ
 Готова до переїзду в: Мирноград
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Офісний персонал
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

економіста відділу кредитного адміністрування управління з операційної підтримки
АТ "Банк "Фінанси та Кредит" (Банківські послуги), Донецьк
04.2012 − 04.2018 (6 років )

Оформлення документації (укладення кредитних договорів, договорів страхування, виїзд на предмет застави, оформлення актів застави).

Супровід кредитних проектів (цільове використання, періодичний аналіз( оцінку) фінансового стану позичальника, перевірки заставного майна тощо).

Робота з клієнтами в частині операційного обслуговування.

Навички операційного супроводження клієнтів, оформлення звітності

старший касир
АТ "Банк "Фінанси та Кредит" (Банківські послуги), Донецьк
12.2011 − 04.2012 (4 місяці)

Виконувала операції з приймання, визначення справжності та платіжності,перерахування, обліку,сортування,зберігання, видачі готівки та інших цінностей. Контролювала складання вхідних та вихідних документів клієнтів. Сортування грошових білетів і монет за номіналами, а також на придатні і непридатні для обігу, виявляла фальшиві, старі, пошкоджені грошові білети і монети. Формувала, упаковувала, оформляла грошові білети і монети згідно з інструкцією щодо емісійно-косової роботи. Складала касову звітність. Брала участь в розробленні і впровадженні захадів щодо виявлення недоліків в касовій роботі, їх усунення та запобігання. Зберігання інформації, що становила службову таємницю або носила конфідеційний характер. Приймала сумки, доставлених інкосаторами в післяопераційний час. Обслуговувала Юридичних осіб в окремій касі. Приймала участь у розгрузці та загрузці банкоматів.

Досвід роботи з професійною технікою (детектори справжності, лічильники банкнот).

17.12.2011р. Свідотство ВК №0150 про навчання щодо визначення ознак справжності та платіжності банкнот іноземних держав і дорджніх чеків.

касир
АТ "Банк "Фінанси та Кредит" (Банківська діяльність), Донецьк
08.2010 − 07.2011 (10 місяців)

Здійснювання валютно-обмінні операції. Поповнювати та знімати готівку з рахунків. Приймати платежі у фізичних та виручку у юридичних осіб. Сортування грошових білетів і монет за номіналами. Формувала, упаковувала, оформляла грошові білети і монети згідно з інструкцією щодо емісійно-косової роботи. Складала касову звітність.

Досвід роботи з професійною технікою (детектори справжності, лічильники банкнот).

Освіта

Пвнз "Європейський університет" (Донецьк)
"Банківська справа"
повна вища, 09.2009 − 06.2010 (9 місяців)
Пвнз "Європейський університет" (Донецьк)
"Економіка і підприємство" "Банківська справа"
незакінчена вища, 09.2005 − 06.2009 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Національний Банк України Університет банківської справи Харківський інститут банківської справи, факультет підвищення кваліфікації та перепідготовки 2011р.

Знання мов:

Англійська - Вище середнього, Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Досвідчений користувач ПК (Internet, Windows,Microsoft Word, Microsoft Excel) Банківські програми: SR-банк, LFS WorkFlow Вміння користуватися офісною технікою (факс, ксерокс…)
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Володію креативним мисленням, уміння ладнати з людьми і будувати довгострокові стосунки з партнерами і колегами по роботі, високою працездатністю,комунікабельна, уважна, дисциплінована, відповідальна, орієнтована на результат. Активна життєва позиція. Захоплення: в'язання, кулінарія, читання
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Пошук та здобуття цікавої та перспективної роботи в стабільній організації, цікавить посада з можливістю навчання, професійного і кар'єрного росту.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору