UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Фінансовий менеджер, аналітик, спеціаліст з планування в Києві
  5. Фінансовий менеджер, аналітик, спеціаліст з планування
Запропонувати вакансію
Резюме Фінансовий менеджер, аналітик, спеціаліст з планування
Кісель Олена

Фінансовий менеджер, аналітик, спеціаліст з планування

Заблоковано
  1 червня 2021  Місто: Київ
Вік:51 рік
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Мета: знайти найкраще застосування своїх знань та досвіду в компанії, що динамічно розвивається, для збільшення добробуту, розвитку та зростання.

Кваліфікація:
Дипломований спеціаліст з питань бюджетування, контролю та аналізу господарської діяльності підприємств, установ, організацій. Досвідчений користувач ПК (MS, Word, Excel). Розвинені навички фінансового аналізу, аналіз план/факт Profit & Loss, Cash & Flow, факторний аналіз відхилень за статтями і ЦФО. Досвід написання регламентних документів.

Професійна діяльність пов'язана з прогнозуванням та контролем витрат і доходів; зі складанням консолідованих бюджетів, що об’єднував бюджети більше 20 юридичних установ; здійснення загальної організації та управління виконанням бюджету, координація діяльності учасників бюджетного процесу; підготовка балансу фінансових ресурсів; проведення аналізу фінансово – господарської діяльності підприємств і поясненням відхилень показників діяльності.

Особисті якості :

організованість; відповідальність, ініціативність, вміння та бажання швидко освоювати нові області знань; вміння працювати з великою кількістю інформації та навички в систематизації документів; розуміння дресскоду без втрати жіночості та ділового стилю, почуття гумору.

Трудова діяльність:

04.2002 – 12.2020 начальник управління фінансів;

12.2000 - 04.2002 заступник начальника управління; головний бухгалтер фінансового управління;

07.1994 – 12.2000 економіст; головний спеціаліст; начальник відділу фінансів підприємств комунальної власності агропромислового комплексу та нових форм господарювання райфінвідділу.

Освіта: Луганський сільськогосподарський інститут, спеціальність «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності» (1989-1994).

Додаткова інформация: дата народження 19.09.1972.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору