UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Харкові
  4. Резюме Головний ветеринарний лікар в
  5. Головний ветеринарний лікар
Запропонувати вакансію
Резюме Головний ветеринарний лікар
Дмитро Бучковський

Головний ветеринарний лікар

Заблоковано
30 000 грн.
  1 червня 2023  Місто: Харків
Вік:52 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Медицина, фармацевтика; Сільське господарство, агробізнес
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Я, Бучковський Дмитро Анатолійович народився 15 липня 1971 року в сел. Чкалівське Чугуївського району Харківської області, українець.

У 1988 році закінчив школу і вступив до Харківського зооветеринарного інституту на ветеринарний факультет очної освіти. У 1993 році закінчив навчання та отримав спеціальність «Лікар ветеринарної медицини»


Свою трудову діяльність у галузі птахівництва розпочав у 2006 році. У серпні 2006 року був прийнятий на племптахорепродуктор першого порядку у ЗАТ «Краснояружский бройлер» (Група компаній ЗАТ «Приосколье»), на посаду головного ветеринарного лікаря, у лютому 2007 року був переведений на посаду директора з виробництва. За цей період було запущено у виробництво 2 майданчики з вирощування ремонтного молодняку та 4 майданчики для отримання інкубаційного яйця, а також було введено в експлуатацію інкубатор.


У грудні 2008 р. був прийнятий на посаду головного ветеринарного лікаря в ТОВ «Птахофабрика «Ново-Ездоцька» підрозділ з вирощування курчат бройлерів з одноразовою посадкою понад 1500000 голів.

У лютому 2010 року призначений на посаду керівника відокремленого підрозділу «Поляна» (Група компаній «Белая Птица») відокремлене підприємство займалося вирощуванням курчат бройлерів з одноразовою посадкою понад 900000 голів.


У червні 2010 року був переведений до ВАТ «Загорье» (Група компаній «Біла Птиця») на посаду директора ВП «Разуменське» племптахорепродуктора другого порядку. Потужність репродуктора становила понад 60000000 прим. інкубаційного яйця на рік, чисельність персоналу – 130 осіб.


У лютому 2013 призначений у ЗАТ «Курский Агрохолдинг» на посаду головного ветеринарного лікаря. Підприємство займалося вирощуванням курчат бройлерів у системі ПАТІО (7 майданчиків кожна по 1250000 тис голів, а також до складу входив інкубатор та птахопереробний комбінат).


З березня 2014 по 2019 року займав посаду головного ветеринарного лікаря у ТОВ «Белая Птица - Курск» з виконанням обов'язків заступника генерального директора з виробництва До групи компаній входило 3 птахорепродуктора другого порядку на отримання 150 млн шт. інкубаційного яйця, 3 великі підрозділи з вирощування курчат бройлерів з одноразовою посадкою 18000000 голів, 5 інкубаторіїв.


З лютого 2019 року був прийнятий на посаду Директор філії «Голден Крос» ТОВ «Курганський бройлер», Україна – репродуктор другого порядку потужністю 15000000 інкубаційного яйця на рік, на балансі підприємства також перебував інкубатор на 20700000 яєць.


Володію знаннями технології вирощування та утримання батьківських стад птиці та молодняка.

Маю досвід складання ефективних лікувально-профілактичних програм, планування і організації безперервної роботи птахопідприємства, здійснення контролю за виконанням регламентів з біозахисту, забезпечення отримання нормативних показників утримання птиці та підвищення її продуктивності з урахуванням рентабельності виробництва.

Крім того, маю навички з контролю за якістю виробництва кормів та їх ефективним використанням (розробка ефективних кормових програм). Маю досвіт роботи в інкубаторії.


У 2016, 2018 р. проходив навчання у науково-дослідному центрі Animal Health Servise Deventer ( Нідерланди)

Додаткова інформація:

Одружений, маю двох доньок 1994 и 2004 року народження.

Права категорії«В», впевнений користувач ПК.


Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору