UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Инженер по охране труда в
  5. Инженер по охране труда
Запропонувати вакансію
Савкова Людмила

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяИнженер по охране труда

Заблоковано
5 000 грн.
 17 червня  Місто: Хмельницький
Вік:46 років
Режим роботи:вільний графік роботи
Рубрики: Виробництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

інженер з охорони праці
ТОВ "Бембі" (Швейне виробництво), Хмельницький
02.2017 − По теперішній час (7 років 4 місяці)

Контроль стану охорони праці, пожежної безпеки та дотримання вимог безпеки на підприємстві, Проведення навчання з працівниками, направлення на навчання посадових осіб. Організація медичних оглядів працівників. Розробка необхідних нормативних документів, наказів по охороні праці, пожежній безпеці. Контроль за станом обладнання і його безпечною експлуатацію. Контроль за станом навколишнього природного середовища, організація роботи з цивільного захисту, утворення та розміщення відходів виробництва.

Освіта

ХТУП (Хмельницький)
механічний, інженер-механік
повна вища, 09.1992 − 06.1996 (3 роки 9 місяців)
ХПК (Хмельницький)
механічний, інженер
середньо-спеціальна, 09.1992 − 06.1996 (3 роки 9 місяців)
,  −

Додаткова освіта

 
 НМЦ ЦЗ та БЖД Хм.обл., цивільний захист, 2017р.
 ПП "Безпека В.С.Е", пожежна безпека, 18.02.2020р.
 ТОВ НМЦ "Охорона праці", 4-та група допуску, 29.11.2019р.
 ТОВ НМЦ "Охорона праці", охорона праці, 15.11.2019р.

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Досвід роботи: З 12.07.2000р. до 05.06.2003 р. у ВАТ АК “Адвіс” у відділі головного технолога на посаді інженера-технолога. Розробка технологічних процесів і впровадження їх у виробництво. Контроль дотримання технології. З 09.06.2003р. до 30.11.2004р. у лабораторії “Облкомунстандарт” інженером з охорони праці. Проведення атестації робочих місць, контроль за дотриманням техніки безпеки і охорони праці на підприємствах. З 01.12.2004р. до 29.04.2008р. у ТОВ “Проскурів-Термо” інженером з охорони праці. Контроль стану охорони праці та дотримання техніки безпеки на підприємстві, проведення навчання з працівниками, розробка необхідних нормативних документів по охороні праці. Контроль за станом обладнання і його безпечною експлуатацію. З 30.04.2008р по січень 2017р. у Хмельницькому ПАТ “Втормет” інженером з охорони праці. Контроль стану охорони праці та дотримання вимог безпеки на підприємстві, проведення навчання з працівниками, розробка необхідних нормативних документів, наказів по охороні праці. Контроль за станом обладнання і його безпечною експлуатацію. Контроль за станом навколишнього природного середовища, організація роботи з утворення та розміщення відходів виробництва. Керівник групи радіаційного контролю, відповідальна за організацію проведення дозиметричного та піротехнічного контролю металобрухту по підприємству. Відповідальна, швидко навчаюся новому. з лютого 2017р. по сьогоднішній день у ТОВ "Бембі" інженером з охорони праці. Контроль стану охорони праці, пожежної безпеки, цивільного захисту, проведення навчання з працівниками, розробка необхідних нормативних документів, наказів по охороні праці, пожежної безпеки, цивільному захисту. Контроль за станом обладнання і його безпечною експлуатацію. Контроль за станом навколишнього природного середовища, організація роботи з утворення та розміщення відходів виробництва.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору