UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Керівник в Києві
  5. Керівник
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяКерівник

Заблоковано
70 000 грн.
 18 травня 2020  Місто: Київ
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, часткова зайнятість
Рубрики: Керівництво

Досвід роботи

заступник начальника служби приміських пасажирських перевезень
АТ Укрзалізниця (Транспорт, пасажирські перевезення), Київ
06.2016 − По теперішній час (8 років 3 місяці)

Організація і планування ремонту рухомого складу на підприємтсвах (капітальні інвестиції, ремонт основних фондів), покращення технології ремонту, оптимізація праці на ділницях та відділеннях, покращення якості ремонту, контроль за проведенням модернізацій рухомого складу, контроль за рекламаційною роботою підприємств, робота з представниками заводів по ремонту рухомого складу та лінійного обладнання, договірна робота з заводами та підприєствами по ремонту рухомого складу, покращення економічних показників підприєств, забезпечення безпеки руху поїздів, охорона праці, пожежна безпека.

Управління трьома піприємствами з контингентом 2360 чел.
Зменьшення експлуатаційних витрат по відношенню до попереднього року.
Збільшення кількості проданих квитків та перевезених пасажирів.
Виконаня планів по всім видам ремонтів.
Створено АРМ обліку позапланових ремонтів рухомого складу.
Покращені умови праці для робітників які зайняті на виконанні технічного обслуговування рухомого складу.
Покращено якість послуг які надаються для пасажирів.

головний інженер
ВП Служба приміських пасажирських перевезень ДТГО «Південно-Західна залізниця» (Транспорт, пасажирські перевезення), Київ
02.2014 − 06.2016 (2 роки 4 місяці)

Організація роботи трьох підприємств з штатом 2360 чоловік, контроль за охороною праці, пожежною безпекою, екологією, газовим господарством, комунікацій, контроль технічного стану будівель та споруд, робота бази палива, оптимізація праці на ділницях та відділеннях, покращення умов праці, контроль за проведенням модернізацій будівель споруд, договірна робота підприємства, планування та контроль виконання капітальних інвестицій та ремонту основних фондів, підбір кадрів, технічне навчання персоналу, атестація підприємств на право перевезень пасажирів, виконання капітальних та поточних видів ремонту.

головний інженер
Локомотивне депо Дарниця Південно-Західна залізниця (Транспорт, грузові перевезення), Київ
03.2009 − 02.2014 (4 роки 11 місяців)

Організація роботи всіх відділів підприємства, контроль за охороною праці, пожежною безпекою, екологією, газовим господарством, комунікацій, контроль технічного стану будівель та споруд, робота бази палива, оптимізація праці на ділницях та відділеннях, покращення умов праці, контроль за проведенням модернізацій рухомого складу, будівель споруд, договірна робота підприємства, планування та контроль виконання капітальних інвестицій та ремонту основних фондів, підбір кадрів, технічне навчання персоналу.

Заступник начальника депо з ремонту
Локомотивне депо Дарниця Південно-Західна залізниця (Транспорт, грузові перевезення), Київ
04.2007 − 03.2009 (1 рік 10 місяців)

Організація і планування ремонту рухомого складу на підприємтсві (капітальні інвестиції, ремонт основних фондів), покращення технології ремонту на підприємстві, оптимізація праці на ділницях та відділеннях, покращення якості ремонту, контроль за проведенням модернізацій рухомого складу, рекламаційна робота, робота з представниками заводів по ремонту рухомого складу та лінійного обладнання, договірна робота з заводами та підприєствами по ремонту рухомого складу.

головний технолог
Локомотивне депо Дарниця Південно-Західна залізниця (Транспорт, грузові перевезення), Київ
12.2002 − 04.2007 (4 роки 4 місяці)

Організація роботи відділу головного технолога, контроль дотримання технології ремонту рухомого складу, інновації в залізничній галузі, раціоналізаторська робота, покращення технології ремонту на підприємстві, рекламаційна робота, робота з представниками заводів по ремонту рухомого складу та лінійного обладнання, вхідний контроль запасних частин та обладнання для рухомого складу.

інженер-технолог
Локомотивне депо Дарниця Південно-Західна залізниця (Транспорт, грузові перевезення), Київ
07.2001 − 12.2002 (1 рік 5 місяців)

Контроль дотримання технології ремонту рухомого складу на дільницях та відділеннях, інновації в залізничній галузі, раціоналізаторська робота, покращення технології ремонту на підприємстві, рекламаційна робота, робота з представниками заводів по ремонту рухомого складу та лінійного обладнання, вхідний контроль запасних частин та обладнання для рухомого складу.

Освіта

Українська державна академія залізничного транспорту  (Харків)
Організація перевезень та управління на транспорті, інженер
повна вища, 09.2001 − 12.2003 (2 роки 2 місяці)
Українська державна академія залізничного транспорту  (Харків)
Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту, інженер-механік
повна вища, 09.1996 − 06.2001 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Всі комп"ютерні програми для роботи з документами. Користуюсь комп"ютером біля 18 років.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Комунікабельний, пунктуальний, без шкідливих звичок. Подорож на авто, рибалка. Організація роботи на виробництві, робота з документами, проведення переговорів на заводах (підприємствах) в тому числі і за кордоном.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Додатковий розвиток (досвід) по спеціальності або в новій сфері, кар"єрний ріст, високий рівень стабільності підприємства

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору