Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Проєктування, відкриття та керівництво рестораном європейської кухні.
Проектування та технологічний супровід будівництва двох барів та винної зони. Розробка барної, коктейльної та винної карти. Створення штатного розкладу, посадових вказівок для бару. Укладання договорів із постачальниками продукції. Формування системи обліку, контроль руху продукції, аналітика продажу, ціноутворення.
Створення системи ефективного керування барами клубу. Повна зміна персоналу. Створення посадових інструкцій, чек-листів, системи мотивації для працівників. Проведення майстер-класів як із залученням сторонніх спеціалістів, так і самостійно. Контроль проведення переобліків. Аналітика фінансових показників Робота з постачальниками: укладання договорів, організація участі у спонсоруванні заходів, тощо. Формування барної та коктейльної карт, ціноутворення тощо. Організація системи мотивації працівників.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Керівник, Директор ресторану в Харкові"