UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Житомирі
  4. Резюме Керівник служби безпеки в
  5. Керівник служби безпеки
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Керівник служби безпеки

Заблоковано
 27 січня 2017  Місто: Житомир
Вік:56 років
Режим роботи:
Рубрики: Охорона, безпека; Керівництво

Досвід роботи

Керівник СБ холдингу, провідний специалист СБ Групи
Група Lauffer
04.2015 − 09.2016 (1 рік 5 місяців)
Впровадження системи контролю за надходженням сировини та виходом продукції на підприємствах хлібобулочного виробництва. Реалізація планів антирейдерських захоплень. Контроль за проведенням тендерних закупівель товарів та послуг. Проведення службових розслідувань за фактами розкрадань майна та зловживань з корупційною складовою. Проведення аудиту та оптимізація охоронних структур, залучених до надання послуг охорони.
Заступник генерального директора з безпеки активів
VALINOR
02.2011 − 07.2013 (2 роки 5 місяців)
Побудова служби економічної безпеки холдинга - близько 20 підприємств в 6-ти областях України, 4 елеватора. Організація роботи у сфері економічної безпеки (контроль руху ТМЦ). Складання бюджету служби безпеки. Оптимізація використання ресурсів компанії при вирішенні завдань безпеки. Впровадження автоматизованих систем безпеки для збереження ТМЦ з метою зведення до мінімуму "людського фактора": системи контролю техніки за допомогою GPS навігації, відеоспостереження, GSM сигналізація, системи обліку на базі 1С. Побудова системи контролю руху ТМЦ за видами: продукція, ЗЗР, паливо, мін.добрива, посів.матеріал, зап.частини. Керівництво та управління діями фахівців при проведенні службових розслідувань. Організація заходів при відшкодуванні матеріальних збитків. Повернення дебіторської заборгованості. Кадровий відбір фахівців безпеки в регіонах. Взаємодія з місцевими органами правопорядку. Систематизація і організація роботи сторожової охорони, залучення приватних охоронних підприємств у момент високої інтенсивності роботи виробництва (збереження систем зрошування, збирання врожаю, протидія земельному рейдерству).
Начальник служби безпеки
ТАКО
07.2007 − 12.2010 (3 роки 5 місяців)
Організував службу безпеки компанії «з нуля». Впровадив систему контролю руху ТМЦ (ЗЗР - близько 1000т, мін.добрив - більш 20тис.т, ДізП - більш 1.5млн.т, насіння - близько 500т). Впровадив і удосконалював систему охорони врожаю на полях (кукурудза) - площа 16000га в 5 господарствах. Реорганізував систему об'єктової охорони на 5 об'єктах. Організував контрольно-пропускну систему на 3 об'єктах. Впровадив систему збереження врожаю при доставці з поля до елеватора. Побудував систему контролю об'єктів технічними засобами охорони (відеоспостереження - 1 об'єкт (5 камер), сигналізація - 5 об'єктів, GPS-моніторинг с/г-техніки - понад 30 одиниць. Організував роботу АГВ (офіс - 25 раб. Місць, готель - 10 номерів, гуртожиток - 22 місця). Провів більше 30 службових розслідувань за фактами нецільового використання ТМЦ. Ввів елементи кадрової безпеки при прийомі і звільненні співробітників (близько 100 чол на рік). Організував і провів близько 5 заходів по законному поверненню майна підприємства (нерухомість, а/транспорт і ін. майно). Підготовлені і передані до суду матеріали на більш ніж 50 осіб до адміністративної та кримінальної відповідальності.
Начальник служби безпеки
Житомирський картонний комбінат
08.2004 − 06.2010 (5 років 10 місяців)
Організував систему прийому, навчання співробітників відділу охорони Впровадив систему кадрової безпеки на підприємстві Організував систему контролю переміщення ТМЦ на підприємстві Організував контрольно-пропускну систему Організував відновлення огорожі периметра території Організував систему прийому-передачі об'єктів під охорону Впровадив систему цілодобового контролю виконання обов'язків охоронцями Розробив систему збереження конфіденційної інформації

Освіта

ПВЗРККУ
командна тактична
повна вища, 08.1988 − 06.1992 (3 роки 10 місяців)

Знання мов:

англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 

Вміння в найкоротші терміни організувати систему безпеки промислових підприємств "з нуля".

Впровадження автоматизованих систем безпеки і охорони, які дозволяють оптимізувати виробничі процеси і скоротити ризики втрат.

Висока ступінь адаптованості до регіональних особливостей в будь-яких областях України.

Глибокі знання бізнес-процесів в сфері агровиробництва.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору