Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Березань
  4. Виробництво
  5. Керівник виробництва, начальник цеху, технолог
Запропонувати вакансію
Бендаржевський Владислав

Керівник виробництва, начальник цеху, технолог

Заблоковано
 22 січня 2017   Місто: Березань
Вік: 37 років
Режим роботи: повний робочий день
Категорії:
Виробництво
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички:  • Управління бригадою працівників. • Контроль технологічного процесу. • Ведення карт норм режимів. • Розрахунок рецептури на виготовлення напівфабрикатів та готової продукції. • Табелювання працівників бригади. • Контроль якості напівфабрикатів та готової продукції. • Прийом сировини до цеху та її використання згідно з рецептурами та витратними нормами. • Органолептичний контроль напівфабрикатів та сировини при виготовленні крекеру та печива. • Проведення переобліків. • Формування звітності по зарплаті та виробництву. • Проведення інвентаризацій. • Проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці та контроль за їх виконанням. ДОСВІД РОБОТИ липень 2002 – жовтень2002 р. ПП «Технолог» (Кирнасівський цукровий завод). Посада – лаборант 4 розряду. • Хімічний контроль технологічного процесу виробництва цукру. • Робота з лабораторним обладнанням та хімічними реактивами. липень 2003-грудень 2004 р. ТОВ «Рубі Роз Агрікол Ко ЛТД» (ТМ «Морозівські курчата») Посада – технолог забійного цеху. • Організація та контроль технологічного процесу забою птиці. грудень 2004 – лютий 2007 р. ТОВ «Рубі Роз Агрікол Ко ЛТД» (ТМ «Морозівські курчата») Посада – начальник забійного цеху. • Контролювання роботи забійного цеху. • Виконання поставлених планів і завдань. • Ведення звітності. березень 2007-травень 2015 р. ПАТ «Київська кондитерська фабрика «РОШЕН» Посада – майстер-технолог бісквітного цеху. • Управління бригадою працівників. • Контроль технологічного процесу. • Ведення карт норм режимів. • Розрахунок рецептури на виготовлення напівфабрикатів та готової продукції. • Табелювання працівників бригади. • Контроль якості напівфабрикатів та готової продукції. • Прийом сировини до цеху та її використання згідно з рецептурами та витратними нормами. • Органолептичний контроль напівфабрикатів та сировини при виготовленні крекеру та печива. • Проведення переобліків. • Формування звітності по зарплаті та виробництву. • Проведення інвентаризацій. • Проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці та контроль за їх виконанням.ОСВІТА 1998-2003 р.р. Національний університет харчових технологій, факультет «Технологія цукристих речовин та функціональних харчових продуктів».

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

↑ Вгору