Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
- Робота в Україні
- →
- Резюме
- →
- Резюме в Березані
- →
- Резюме Керівник виробництва, начальник цеху, технолог в
- →
Керівник виробництва, начальник цеху, технолог
Дане резюме вже не актуально.Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.
Знайти схожі резюме Керівник виробництва, начальник цеху, технолог
Заблоковано
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво
Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: • Управління бригадою працівників.
• Контроль технологічного процесу.
• Ведення карт норм режимів.
• Розрахунок рецептури на виготовлення напівфабрикатів та готової продукції.
• Табелювання працівників бригади.
• Контроль якості напівфабрикатів та готової продукції.
• Прийом сировини до цеху та її використання згідно з рецептурами та витратними нормами.
• Органолептичний контроль напівфабрикатів та сировини при виготовленні крекеру та печива.
• Проведення переобліків.
• Формування звітності по зарплаті та виробництву.
• Проведення інвентаризацій.
• Проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці та контроль за їх виконанням.
ДОСВІД РОБОТИ
липень 2002 – жовтень2002 р.
ПП «Технолог» (Кирнасівський цукровий завод).
Посада – лаборант 4 розряду.
• Хімічний контроль технологічного процесу виробництва цукру.
• Робота з лабораторним обладнанням та хімічними реактивами.
липень 2003-грудень 2004 р.
ТОВ «Рубі Роз Агрікол Ко ЛТД» (ТМ «Морозівські курчата»)
Посада – технолог забійного цеху.
• Організація та контроль технологічного процесу забою птиці.
грудень 2004 – лютий 2007 р.
ТОВ «Рубі Роз Агрікол Ко ЛТД» (ТМ «Морозівські курчата»)
Посада – начальник забійного цеху.
• Контролювання роботи забійного цеху.
• Виконання поставлених планів і завдань.
• Ведення звітності.
березень 2007-травень 2015 р.
ПАТ «Київська кондитерська фабрика «РОШЕН»
Посада – майстер-технолог бісквітного цеху.
• Управління бригадою працівників.
• Контроль технологічного процесу.
• Ведення карт норм режимів.
• Розрахунок рецептури на виготовлення напівфабрикатів та готової продукції.
• Табелювання працівників бригади.
• Контроль якості напівфабрикатів та готової продукції.
• Прийом сировини до цеху та її використання згідно з рецептурами та витратними нормами.
• Органолептичний контроль напівфабрикатів та сировини при виготовленні крекеру та печива.
• Проведення переобліків.
• Формування звітності по зарплаті та виробництву.
• Проведення інвентаризацій.
• Проведення інструктажів з питань охорони праці на робочому місці та контроль за їх виконанням.ОСВІТА
1998-2003 р.р.
Національний університет харчових технологій, факультет «Технологія цукристих речовин та функціональних харчових продуктів».