Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Допомога в приготуванні їжі та її роздача для особового складу.
Проходження виробничої практики. Оформлення нескладних кондитерських виробів, виготовлення кремів, тіста, інших НФ. Повний цикл виготовлення тортів "Наполеон" та Медовик, тарталеток.
Проходження виробничої практики. Приготування страв згідно технологічних карток. Робота на гарячому процессі з повним циклом приготування страв.
Виготовлення напівфабрикатів з мяса.
Облік майна ракетно-ракетно-артилерійської служби, продовольчої служби, служби зв'язку.
Підбір персоналу
Організація і контроль проведення інвентаризацій ТМЦ
Організація роботи та контроль персоналу
Табелювання персоналу
Нарахування заробітної плати
Організація і контроль проведення промоакцій
Оплата комунальних платежів, взаємодія з перевіряючими органами
Робота товарознавцем (за суміцництвом):
Замовлення товару молочної групи, мясо-колбасної групи
фруктів та овочів, кулінарної(кондитерської) продукції власного виробництва.
Робота з постачальниками з питань замовлення-повернення товарів.
Обов'язки:
Підбір персоналу
Організація і контроль проведення інвентаризацій ТМЦ
Організація роботи та контроль персоналу
Табелювання робочого часу персоналу
Нарахування заробітної плати
Організація і контроль проведення промоакцій
Оплата комунальних платежів, взаємодія з перевіряючими органами
Робота товарознавцем (за суміцництвом):
Замовлення товару молочної групи, мясо-колбасної групи
фруктів та овочів, кулінарної(кондитерської) продукції власного виробництва.
Робота з постачальниками з питань замовлення-повернення товарів.
Робота з первинними документами:
Накладні приходу товару
Накладні повернення товару
Списання
Уцінка
Калькуляція
Проведення і пропрацювання інвентаризації товарів, сировини (кулінарний та мясний цех)
Приймання товару(за суміцництвом)
Викладка товарів
Ротация товару
Перерахунок товарної продукції,
Участь завантажувальних розвантажувальних роботах
Підписатись на розсилку нових резюме: "Кухар, кондитер в Києві"