UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Рівному
  4. Резюме Медсестра, військовий медик в
  5. Медсестра, військовий медик
Запропонувати вакансію
Попроцька Руслана

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяМедсестра, військовий медик

Заблоковано
15 000 грн.
 18 лютого 2021  Місто: Рівне
Вік:35 років
Режим роботи:повний робочий день, позмінна робота
Рубрики: Медицина, фармацевтика; Охорона, безпека
 Перебуваю в шлюбі 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

медична сестра (старша)
Гродненська університетська клініка (Медицина), Гродно
07.2019 − 11.2020 (1 рік 4 місяці)

Керувала роботою середнього та молодшого медичного персоналу відділення. Розробляла та затверджувала графік роботи медсестер та молодшого медичного персоналу структурного підрозділу, здійснювала належну розстановку та використання кадрів, організовувала їх працю. Забезпечувала кваліфікований догляд за хворими в відділенні. Організовувала долікарську медичну допомогу. Контролювала роботу медичного персоналу щодо виконання призначень лікарів. Розробляла та впроваджувала заходи щодо підвищення кваліфікації середнього медичного персоналу. Несла відповідальність за витрати лікарських засобів у відділенні, їх облік, зберігання і використання. Забезпечувала збереження медичного обладнання, інструментарію та їх правильне використання. Здійснювала контроль за виконанням правил внутрішнього розпорядку, безпеки та протипожежних правил. Забезпечувала санітарно-гігієнічний стан відділення. Вела медичну документацію.
Володію прийомами реанімації, вмію надати допомогу при травматичному пошкодженні, кровотечі, колапсі, отруєнні, утопленні, механічній асфіксії, анафілактичному шоці, опіках, відмороженні, алергічних станах. Знаю, розумію і застосовую діючі нормативні документи, що стосуються моєї діяльності. Знаю і виконую вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
Була присвоєна перша кваліфікаційна категорія по кваліфікації "Медична сестра".

медична сестра (палатна) з обслуговування хворих з гострим порушенням мозкового кровообігу
Гродненська обласна клінічна лікарня (Медицина), Гродно
10.2016 − 07.2019 (2 роки 9 місяців)

Здійснювала догляд і спостереження за хворими на основі принципів медичної деонтології. Виконувала призначення лікуючого лікаря. Організовувала своєчасне обстеження хворих в діагностичних кабінетах, у лікарів-консультантів та в лабораторії. Спостерігала за станом хворого, фізіологічними відправленнями, сном. Здійснювала санітарно-гігієнічне обслуговування фізично ослаблених і тяжкохворих (умивала, годувала, давала питво, міняла одяг, міняла підгузки, підмивала, промивала у міру потреби рот, очі, вуха та ін.). Приймала і розміщувала в палаті хворих, перевіряла якість санітарної обробки новоприбулих хворих. Перевіряла передачі хворих з метою недопущення прийому противопоказанной їжі і напоїв. Ізолювала хворих в агональному стані, присутній при смерті, викликає лікаря для виконання реанімаційних дій, допомагала лікарю і реанімаційні бригаді в рятуванні пацієнта, готувала трупи померлих для передачі в морг.Здавала чергування по палатах біля ліжка хворих. Беручи чергування, оглядала закріплені за нею приміщення, стан електроосвітлення, наявність жорсткого і м`якого інвентарю, медичного обладнання та інструментарію, медикаментів. Контролювала виконання хворими і родичами режиму дня відділення. Керувала роботою молодшого медичного персоналу та контролювала виконання ним правил внутрішнього трудового розпорядку. Один раз в тиждень виробляла зважування хворих, відзначаючи вагу хворого в історії хвороби. Всім хворим проводила вимірювання температури тіла два рази на день, записувала температуру в температурний лист. При виявленні у хворого ознак інфекційного захворювання негайно повідомляла про це лікаря, за його розпорядженням ізолювала хворого і негайно проводила поточну дезінфекцію. За призначенням лікаря здійснювала рахунок пульсу, дихання, вимірює добова кількість сечі, мокротиння і іншого, записувала ці дані в історію хвороби. Стежила за санітарним вмістом закріплених палат, а також особистою гігієною хворих (догляд за шкірою, ротом, стрижка волосся і нігтів), за своєчасним прийомом гігієнічних ванн, зміною натільної і постільної білизни, записувала зміну білизни в історію хвороби. Дбала про своєчасне постачання хворих всім необхідним для лікування і догляду. У разі вимагання термінових заходів зміни в стані хворих доводила до відома лікаря відділення, а за відсутності лікарів негайно викликала чергового лікаря і реанімаційну бригаду, надавала екстрену долікарську допомогу. Стежила, щоб хворі отримували їжу згідно призначеної дієти. Стежила, щоб видані хворим ліки були прийняті в моїй присутності. Вела необхідну
Володію прийомами реанімації, вмію надати допомогу при травматичному пошкодженні, кровотечі, колапсі, отруєнні, утопленні, механічній асфіксії, анафілактичному шоці, опіках, відмороженні, алергічних станах.

медична сестра по фізіотерапії
Гродненська обласна клінічна лікарня (Медицина), Гродно
12.2015 − 10.2016 (10 місяців)

Володію практичними навиками в галузі фізіо- та бальнеотерапії. Виконувала фізіотерапевтичні процедури за призначенням лікаря: гідро- та електропроцедури, теплогрязелікування тощо. Готувала лікувальні ванни різного хімічного складу. Вмію усунути дрібні пошкодження фізіотерапевтичної апаратури. Володію прийомами реанімації, вміє надати допомогу при травматичному пошкодженні, кровотечі, колапсі, отруєнні, утопленні, механічній асфіксії, анафілактичному шоці, опіках, відмороженні, алергічних станах. Вела медичну документацію. Брала активну участь в поширенні медичних знань серед населення. Дотримувалась принципів медичної деонтології.

медична сестра по фізіотерапіі
Вілейська центральна районна лікарня (Медицина), Вілейка
08.2011 − 12.2015 (4 роки 3 місяці)

Володію практичними навиками в галузі фізіо- та бальнеотерапії. Виконувала фізіотерапевтичні процедури за призначенням лікаря: гідро- та електропроцедури, теплогрязелікування тощо. Готувала лікувальні ванни різного хімічного складу. Вмію усунути дрібні пошкодження фізіотерапевтичної апаратури. Володію прийомами реанімації, вміє надати допомогу при травматичному пошкодженні, кровотечі, колапсі, отруєнні, утопленні, механічній асфіксії, анафілактичному шоці, опіках, відмороженні, алергічних станах. Вела медичну документацію. Брала активну участь в поширенні медичних знань серед населення. Дотримувалась принципів медичної деонтології.

Була присвоєна друга кваліфікаційня категорія по кваліфікації "Медична сестра по фізіотерапії".

медична сестра (палатна)
Костеневічська лікарня сестринського догляду (Медицина), с.Костеневічі
08.2009 − 08.2011 (2 роки )

Здійснювала догляд і спостереження за хворими на основі принципів медичної деонтології. Виконувала призначення лікуючого лікаря. Організовувала своєчасне обстеження хворих в діагностичних кабінетах, у лікарів-консультантів та в лабораторії. Спостерігала за станом хворого, фізіологічними відправленнями, сном. Здійснювала санітарно-гігієнічне обслуговування фізично ослаблених і тяжкохворих (умивала, годувала, давала питво, міняла одяг, промивала у міру потреби рот, очі, вуха та ін.). Приймала і розміщувала в палаті хворих, перевіряла якість санітарної обробки новоприбулих хворих. Перевіряла передачі хворих з метою недопущення прийому противопоказанной їжі і напоїв. Ізолювала хворих в агональному стані, присутній при смерті, викликає лікаря для виконання реанімаційних дій, допомагала лікарю і реанімаційні бригаді в рятуванні пацієнта, готувала трупи померлих для передачі в морг.Здавала чергування по палатах біля ліжка хворих. Беручи чергування, оглядала закріплені за нею приміщення, стан електроосвітлення, наявність жорсткого і м`якого інвентарю, медичного обладнання та інструментарію, медикаментів. Контролювала виконання хворими і родичами режиму дня відділення. Керувала роботою молодшого медичного персоналу та контролювала виконання ним правил внутрішнього трудового розпорядку. Один раз в тиждень виробляла зважування хворих, відзначаючи вагу хворого в історії хвороби. Всім хворим проводила вимірювання температури тіла два рази на день, записувала температуру в температурний лист. При виявленні у хворого ознак інфекційного захворювання негайно повідомляла про це лікаря, за його розпорядженням ізолювала хворого і негайно проводила поточну дезінфекцію. За призначенням лікаря здійснювала рахунок пульсу, дихання, вимірює добова кількість сечі, мокротиння і іншого, записувала ці дані в історію хвороби. Стежила за санітарним вмістом закріплених палат, а також особистою гігієною хворих (догляд за шкірою, ротом, стрижка волосся і нігтів), за своєчасним прийомом гігієнічних ванн, зміною натільної і постільної білизни, записувала зміну білизни в історію хвороби. Дбала про своєчасне постачання хворих всім необхідним для лікування і догляду. У разі вимагання термінових заходів зміни в стані хворих доводила до відома лікаря відділення, а за відсутності лікарів негайно викликала чергового лікаря і реанімаційну бригаду, надавала екстрену долікарську допомогу. Стежила, щоб хворі отримували їжу згідно призначеної дієти. Стежила, щоб видані хворим ліки були прийняті в моїй присутності. Вела необхідну облікову документацію. За відсутності старшої медичної сестри супроводжувала під час обходу лікарів відділення, чергового лікаря, представників адміністрації. Заносила в щоденник відділення письмові зауваження та розпорядження.

Освіта

Гродненський державний медичний університет
Медико-диагностичний факультет, медична сестра
повна вища, 09.2014 − 06.2019 (4 роки 9 місяців)
Білоруський державний медичний коледж
сестринська справа
середньо-спеціальна, 09.2006 − 06.2009 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 курси підвищення кваліфікації та перепідготовкі кадрів по спеціальності "Медична сестра по фізіотерапії", 2011, 3 місяці
 "Правові та організаційні основи управління медичними працівниками із середньою спеціальною медичною освітою" (2018, 80 навчальних годин)
 Гродненський державний медичний коледж, "Техника та методики єлектросвітлолікування" (2019, 80 навчальних годин)

Знання мов:

Англійська - Нижче середнього, Польська - Нижче середнього

Додаткова інформація

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Розглядаю пропозиції як з державних лікарень, приватних клінік, так і з військових госпіталів

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору