UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Менеджер в
  5. Менеджер
Запропонувати вакансію
Тістик Ростислав

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяМенеджер

Заблоковано
25 000 грн.
 28 грудня 2022  Місто: Львів
Вік:31 рік
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, позмінна робота, віддалена робота
Рубрики: Логістика, доставка, склад; Офісний персонал; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Адвокат
Адвокатське об'єднання "Юридична фірма "Сінтем" (Діяльність у сфері права), Львів
01.2019 − По теперішній час (5 років 3 місяці)

Представляю інтереси фінансової компанії по стягненню на користь компанії заборгованості.
Беру участь у судових засіданнях в місцевих судах, господарських судах, судах апеляційної та касаційної інстанції, а також здійснюю представництво на стадії примусового виконання судових рішень. Займаюсь підготовкою та поданням різноманітних процесуальних документів в необхідні інстанції (заяви, клопотання, запити, вимоги, позовні заяви, апеляційні скарги, відзив на позовну/апеляційну/касаційну скаргу, скарги на дії державних/приватних виконавців, касаційній скарги, різного роду заперечення, пояснення та ін.).
Також проводжу переговори з боржниками на предмет врегулювання заборгованості перд компанією.

Головний юрисконсульт
АТ "УкрСиббанк" (Банк), Львів
08.2015 − 12.2018 (3 роки 3 місяці)

Займався супроводом справ клієнтів Банку на досудовій, судовій та виконавчій стадіях. Представляв інтереси Банку в місцевих судах, господарських судах, судах апеляційної та касаційної інстанції, а також на стадії примусового виконання судових рішень. Готував та подавав різноманітні процесуальні документи в необхідні інстанції (заяви, клопотання, запити, вимоги, позовні заяви, апеляційні скарги, відзив на позовну/апеляційну/касаційну скаргу, скарги на дії державних/приватних виконавців, касаційній скарги, різного роду заперечення, пояснення та ін.).
Проводив переговори з боржниками на предмет врегулювання заборгованості.

Юрисконсульт
АТ "УкрСиббанк" (Банк), Львів
03.2014 − 07.2015 (1 рік 4 місяці)

Займався роботою з проблемною заборгованістю та проблемними клієнтами Банку, супроводженням їх на стадії судового та виконавчого провадження.
Представляв інтереси Банку в місцевих судах, господарських судах, судах апеляційної та касаційної інстанції, а також на стадії примусового виконання судових рішень. Готував та подавав різноманітні процесуальні документи в необхідні інстанції (заяви, клопотання, запити, вимоги, позовні заяви, апеляційні скарги, відзив на позовну/апеляційну/касаційну скаргу, скарги на дії державних/приватних виконавців, касаційній скарги, різного роду заперечення, пояснення та ін.).

Освіта

Львівський державний університет внутрішніх справ МВС України (Львів)
юридичний, правознавство
повна вища, 09.2009 − 05.2014 (4 роки 7 місяців)
ЛФ Європейського Університету (Львів)
Економічний, фінанси і кредит
повна вища, 09.2009 − 05.2014 (4 роки 7 місяців)

Знання мов:

Англійська - Нижче середнього

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Досвідчений користувач MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), мережею Інтернет за допомогою різноманітних браузерів (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox), вміня користуватись різноманітними пошуковими ресурами та офіційними сайтами з метою пошуку інформації про осіб, майновий стан юридичних та фізичних осіб. Досвідчений користувач Єдиного державного реєстру судових рішень, офіційного сайту Судової влади України та офіційним порталом Верховної Ради України, вміння працювати з реєстром боржників та Автоматизованою системою виконавчого провадження.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 1. Ділові якості: Вважаю себе відповідальною, врівноваженою, цілеспрямованою, комунікабельною та енергійною особою 2. Наявність свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю та посвідчення адвоката. 3. Наявність посвідчення водія категорії "В".

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору