UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Менеджер в Києві
  5. Менеджер
Запропонувати вакансію
Дунаєнко Вадим

Менеджер

Заблоковано
 25 січня 2021  Місто: Київ
Вік:48 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота, часткова зайнятість
Рубрики: Офісний персонал; Транспорт, автосервіс
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

ДОСВІД РОБОТИ


ПрАТ "Спецбудмаш" Листопад 2019 — Листопад 2020

ПрАТ "Спецбудмаш" Лютий 2011 — Листопад 2019

ФОП Дунаєнко В.В. Березень 2007 — По теперішній час

ТОВ "ФПК "Будшляхмаш" Серпень 2003 — Брезень 2007


Заступник начальника відділу збуту


Продаж комунальної, шляхової і спеціальної техніки та запасних частин до них, робота з приватними особами, організаціями та державними підприємствами, підготовка тендерної документації та участь в державних тендерах, пошук нових клієнтів, співпраця з постійними клієнтами, холодні та гарячі дзвінки, поштова розсилка рекламних матеріалів, ведення телефоних переговорів, проведення персональних зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами, підготовка комерційних пропозицій, підготовка та підписання договорів купівлі-продажу, виконання робіт та послуг, виписка рахунків, видаткових накладних та актів виконаних робіт, робота з первинною бухгалтерською документацією, контроль та ведення діловодцтва, контроль відвантаження реалізованої продукції, контроль залишків товару на складах та складання планів для виробництва, організація співпраці з постачальниками автомобільних шасі різних марок та виробників, пошук та налагодження ділових стосунків з іноземними виробниками спеціальної техніки, ведення переговорів, підписання контрактів та постачання обладнання різних європейських виробників, робота з документами, що мають гриф "Таємно" при виконанні ДОЗ, співпраця з рекламними агенціями в розробці каталогів, флаєрів, інтернет сторінок.


Начальник відділу збуту


Продаж комунальної, шляхової і спеціальної техніки та запасних частин до них, робота з приватними особами, організаціями та державними підприємствами, підготовка тендерної документації та участь в державних тендерах, пошук нових клієнтів, співпраця з постійними клієнтами, холодні та гарячі дзвінки, поштова розсилка рекламних матеріалів, ведення телефоних переговорів, проведення персональних зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами, підготовка комерційних пропозицій, розробка та узгодження технічної документації між клієнтом та конструкторським відділом заводу, підготовка та підписання договорів купівлі-продажу, виконання робіт та послуг, виписка рахунків, видаткових накладних та актів виконаних робіт, робота з первинною бухгалтерською документацією, виписка реєстраційних документів на автомобілі, виписка ідентифікаційних кодів на виготовлені автомобілі, контроль та ведення діловодцтва, контроль відвантаження реалізованої продукції, контроль залишків товару на складах та складання планів для виробництва, організація співпраці з постачальниками автомобільних шасі різних марок та виробників, пошук та налагодження ділових стосунків з іноземними виробниками спеціальної техніки, ведення переговорів, підписання контрактів та постачання обладнання різних європейських виробників, робота з документами, що мають гриф "Таємно" при виконанні ДОЗ, співпраця з рекламними агенціями в розробці каталогів, флаєрів, інтернет сторінок, участь в спеціалізованих виставках. самозайнята особа Працюю як самозайнята особа: надаю посередницькі послуги з продажу автомобільної техніки та запасних частин.


Менеджер з продажу


Продаж комунальної, шляхової і спеціальної техніки та запасних частин до них, робота з приватними особами, організаціями та державними підприємствами, підготовка тендерної документації та участь в державних тендерах, пошук нових клієнтів, співпраця з постійними клієнтами, холодні та гарячі дзвінки, поштова розсилка рекламних матеріалів, ведення телефоних переговорів, проведення персональних зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами, підготовка комерційних пропозицій, підготовка та підписання договорів купівлі-продажу, виконання робіт та послуг, виписка рахунків, видаткових накладних та актів виконаних робіт, робота з первинною бухгалтерською документацією, контроль та ведення діловодцтва, контроль відвантаження реалізованої продукції, контроль залишків товару на складі, пошук та налагодження ділових стосунків з іноземними виробниками спеціальної техніки, ведення переговорів, підписання контрактів та постачання обладнання різних європейських виробників, участь в специалізованих виставках.


Дунаєнко Вадим Васильович Дунаєнко Вадим Васильович


ТОВ "Укрпромавто" Січень 2003 — Липень 2003

Концерн "Укравтопром-Інвест" Квітень 2002 — Листопад 2002

Концерн "Укравтопром" Червень 2000 — Квітень 2002

ТОВ "Рось-1" Червень 1999 — Жовтень 1999

ВЧ Вересень 1998 — Березень 1999


Начальник відділу продажу автомобілів


Продаж легкових автомобілів, робота з приватними особами, організаціями та державними підприємствами, пошук нових клієнтів, холодні та гарячі дзвінки, ведення телефоних переговорів, проведення персональних зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами, підготовка комерційних пропозицій, підготовка та підписання договорів купівлі-продажу, виписка рахунків та видаткових накладних, робота з первинною бухгалтерською документацією, відвантаження реалізованої продукції, співпраця з рекламними агенціями. Начальник відділу продажу автомобілів Продаж легкових та вантажних автомобілів, спеціальної техніки та запасних частин до них, робота з приватними особами, організаціями та державними підприємствами, підготовка тендерної документації та участь в державних тендерах, пошук нових клієнтів, співпраця з постійними клієнтами, холодні та гарячі дзвінки, поштова розсилка рекламних матеріалів, ведення телефоних переговорів, проведення персональних зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами, підготовка комерційних пропозицій, підготовка та підписання договорів купівлі-продажу, виконання робіт та послуг, виписка рахунків, видаткових накладних та актів виконаних робіт, робота з первинною бухгалтерською документацією, контроль відвантаження реалізованої продукції, організація співпраці з постачальниками автомобілів різних марок та виробників.


Менеджер у відділ продажу автомобілів


Продаж легкових та вантажних автомобілів, робота з приватними особами, організаціями та державними підприємствами, підготовка тендерної документації та участь в державних тендерах, пошук нових клієнтів, співпраця з постійними клієнтами, холодні та гарячі дзвінки, поштова розсилка рекламних матеріалів, ведення телефоних переговорів, проведення персональних зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами, підготовка комерційних пропозицій, підготовка та підписання договорів купівлі-продажу, виписка рахунків, видаткових накладних, робота з первинною бухгалтерською документацією, відвантаження реалізованої продукції.


Оператор АЗС


Приймання палива, відпуск палива покупцям, робота з касовим апаратом, підготовка фінансових звітів. Командир взводу Командування взводом аєродромної наземної техніки.


ОСВІТА

Факультет тилу Серпень 1993 — Серпень 1998

Факультет тилу Серпень 1993 — Липень 1997 Вересень 1983 — Червень 1993

Київський інститут Військово-повітряних сил

Отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Експлуатація авіаційної наземної техніки" та здобув кваліфікацію інженера-механіка. Київський інститут Військово-повітряних сил Отримав диплом бакалавра авіаціїї та космонавтики. Васильківська середня школа №2 Здобув повну загальну середню освіту.


ІНТЕРЕСИ Література, музика, футбол, автоспорт, риболовля, туризм, кулінарія. ОСОБИСТІ ЯКОСТІ,


НАБУТІ НАВИЧКИ Наявністьпрофесійних, ділових, морально-етичних, емоційно-вольових, організаційних, управлінськихякостей Стресостійкість, уважність, комунікабельність, ініціативність, здатністьшвидконавчатися. Логічнемислення спостережливість. Прагнення до особистісного росту і розвитку. Навички ведення переговорів. Водійське посвідчення категорії В та С, стаж водіння 12 років.


КОМП'ЮТЕРНІ НАВИЧКИ Розвинутийкористувач ПК: MSOffice (MSWord, MSExcel, MSPowerPoint). Інтернет (Opera, Outlook Express, Internet Explorer, Google Chrome) . Дунаєнко Вадим Васильович 2 1С. ВОЛОДІННЯ МОВАМИ Українська -- висока культура усного та письмового мовлення. Російська -- висока культура усного та письмового мовлення.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору