Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
- Контроль роботи персоналу та чистоти у залі.
- Зустріч та розміщення гостей у закладі.
- Робота з телефоном,прийом замовлень та резерв столів.
- Контроль видачі страв та напоїв.
- Вирішення конфліктних ситуацій та комунікація з гостями.
- Інвентаризація.
- Організація та контроль роботи колективу.
- Контроль за чистотою залу.
- Навчання офіціантів.
- Робота з телефоном.
- Прийом та складання банкетних замовлень.
- Контроль за вітриною десертів,вчасна викладка.
- Вирішення конфліктних ситуацій з відвідувачами закладу.
- Робота з накладними та постачальниками.
- Робота з касою та розрахунок гостей.
- Зустріч відвідувачів закладу.
- Підготовка залу до робочого процесу.
- Організація та контроль роботи працівників кафе/клубу.
- Робота з телефоном.
- Прийом та складання банкетних замовлень.
- Контроль видачі страв.
- Вирішення конфліктних ситуацій.
- Створення графіку роботи працівників.
- Створення комфортних умов роботи персоналу та відпочинку гостей закладів.
- Робота з постачальниками.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Менеджер ресторану в Луцьку"