Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Контроль процесу виробництва ковбасних виробів:
організація ефективного виробничого процесу, планування та контроль;
виробництво продукції відповідної якості з дотриманням вимог технології
виробництва;
контроль якості продукції на всіх етапах технологічного процессу;
виконання планових завдань з виробництва продукції;
організація ефективного використання технологічного обладнання;
організація та контроль роботи персоналу
Контроль вхідної сировини, контроль якості продукції на всіх етапах етапах
виробництва та готової продукції
Ведення журналів з оцінки якості продукції, журналів лабораторії, відбір зразків для
зовнішнього моніторингу
Контроль підтримки санітарного стану виробничих приміщень, гігієни персоналу
Підписатись на розсилку нових резюме: "Начальник зміни в Києві"