Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Організація роботи підрозділу технологічної лабораторії. Ведення обліку і контроль готового продукту виробництв також і його відвантаження. Дотримання відповідних норм і правил з охорони праці та пожежної безпеки. Раціональний і ефективний контроль використання лабораторної техніки, посуду, інвентарю та інших витратних матеріалів. Навчання та адаптація персоналу, проведення співбесід. Керівництво колективом з 24 чоловік.
Контроль сервіровки столів, контроль прийому замовлень від відвідувачів. Повідомлення по часу приготування замовлених страв. Розподіл замовлень за місцем їх виконання між барменом і кухарем. Контроль своєчасності приготування і товарний вид блюд перед подачею на стіл, подача замовлених страв. Висновок остаточних сум замовлення, контроль подачі відвідувачеві і проведення з ними повний розрахунок за замовлення. Контроль підтримування чистоти в залі персоналом. Контроль оформлення залу і сервірування столів відповідно святкових подій. Проведення щомісячного переобліку посуду.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Інженер-технолог, старший технік-лаборант, адміністратор, офіс- менеджер в Одесі"