Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
повар 5 розряда
Жук Богдан Васильович
Дата народження: 24.10.1982р. м. Київ
Контактний телефон: моб. 8066-644-08-72
з/п: від 900 грн/день стан: одруженийСпеціальність: кухар 5 розряду
2002-2003рр. «Бізнес-Сервіс 2000»- кухар 4 розряду
Обслуговування: фуршетів, банкетів, барбекю, кейтеринг.
2003-2007рр. «Русь Інтернешнл» (готель Русь)- кухар 5 розряду
Приготування основних страв.
2006р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 1 конкурсі професійної майстерності серед кухарів ресторану Готелю «Русь»
2006р.- Учасник конкурсу Міжнародного фестивалю з кулінарного мистецтва в Україні. Нагороджений дипломом 3 ступеню у номінації «Оригінальна основна страва»
2007р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 2 конкурсі професійної майстерності серед кухарів Готелю «Русь»
2007р.- Золотий та бронзовий призер 2 Інтернаціонального кулінарного конкурсу в Греції (Кріт)
2007р.- Нагороджений почесною грамотою за - Вагомий особистий внесок в розвиток готельного господарства м. Києва.
2008р. «Ресторан Козацький» - старший кухар
2010р. готель «Оберіг» - старший зміни
2013р. готель-бутік «Рівьера» - кухар
2015р. готель "Премьер Палас" ресторан "Атмосфера" (сезон)
2017 ресторан "Башня Мерліна"- шеф-кухар
2020рік су-шеф кафе кондитерська "Пікнік"
2020р. кухар-фріланс,су-шеф, шеф "Козачок" єтоно-ресторація. Творчийпідхід до справи. Вміння швидко навчатися. ВідповідальністьПідписатись на розсилку нових резюме: "Повар-универсал в Києві"