UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Повар-универсал в Києві
  5. Повар-универсал
Запропонувати вакансію
Резюме Повар-универсал
Жук Богдан

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяПовар-универсал

Заблоковано
900 грн.
 23 лютого 2021  Місто: Київ
Вік:41 рік
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія
 Перебуваю в шлюбі 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

повар
Готель
09.2020 − 12.2020 (2 місяці)
шеф-повар
Ресторан
03.2017 − 09.2018 (1 рік 6 місяців)
повар
Готель-бутік
03.2010 − 03.2016 (6 років )
шеф-повар
Ресторан
03.2008 − 10.2009 (1 рік 7 місяців)
Готель
02.2003 − 08.2007 (4 роки 6 місяців)

повар 5 розряда

Освіта

Проф.тех.училище
повар 4 розряда
середньо-спеціальна, 04.1996 − 06.1999 (3 роки 2 місяці)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Майстер-кухар

Жук Богдан Васильович

Дата народження: 24.10.1982р. м. Київ

Контактний телефон: моб. 8066-644-08-72

з/п: від 900 грн/день

стан: одружений

Спеціальність: кухар 5 розряду

2002-2003рр. «Бізнес-Сервіс 2000»- кухар 4 розряду

Обслуговування: фуршетів, банкетів, барбекю, кейтеринг.

2003-2007рр. «Русь Інтернешнл» (готель Русь)- кухар 5 розряду

Приготування основних страв.

2006р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 1 конкурсі професійної майстерності серед кухарів ресторану Готелю «Русь»

2006р.- Учасник конкурсу Міжнародного фестивалю з кулінарного мистецтва в Україні. Нагороджений дипломом 3 ступеню у номінації «Оригінальна основна страва»

2007р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 2 конкурсі професійної майстерності серед кухарів Готелю «Русь»

2007р.- Золотий та бронзовий призер 2 Інтернаціонального кулінарного конкурсу в Греції (Кріт)

2007р.- Нагороджений почесною грамотою за - Вагомий особистий внесок в розвиток готельного господарства м. Києва.

2008р. «Ресторан Козацький» - старший кухар

2010р. готель «Оберіг» - старший зміни

2013р. готель-бутік «Рівьера» - кухар

2015р. готель "Премьер Палас" ресторан "Атмосфера" (сезон)

2017 ресторан "Башня Мерліна"- шеф-кухар

2020рік су-шеф кафе кондитерська "Пікнік"

2020р. кухар-фріланс,су-шеф, шеф "Козачок" єтоно-ресторація. Творчийпідхід до справи. Вміння швидко навчатися. Відповідальність

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору