UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Project Lead в Києві
  5. Project Lead
Запропонувати вакансію
Чабанний Олександр

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяProject Lead

Заблоковано
30 000 грн.
 28 квітня 2023  Місто: Київ
Вік:22 роки
Режим роботи:віддалена робота, додатковий заробіток
Рубрики: Офісний персонал; Керівництво; Інші пропозиції
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Project Lead
Miscanthus Group (Сільске господарство, агробізнес), Загреб, Хорватія
07.2018 − По теперішній час (5 років 10 місяців)

Обов'язки:

  • Розробка та реалізація проектів з вирощування та комерційного розповсюдження міскантуса, включаючи створення детальних планів та стратегій.
  • Використання Microsoft Excel для аналізу та візуалізації даних, що стосуються продуктивності, рентабельності та ефективності процесів вирощування. Підготовка та представлення презентацій для внутрішніх та зовнішніх стейкхолдерів, що відображають цілі проектів, досягнення та стратегії подальшого розвитку.
  • Керування командою, включаючи навчання, менторство, розподіл обов'язків та контроль за виконанням задач. Регулярне слідкування за роботою команди, забезпечення їх поточної підтримки та допомога в розумінні та виконанні завдань.
  • Розробка та масштабування стратегії компанії, що спрямована на стабільний розвиток та підвищення продуктивності. Створення проектів для залучення фінансування з фондів та банків, включаючи підготовку документації, аналіз фінансових можливостей та ведення переговорів.

Досягнення:

  • Успішно реалізував низку проектів з вирощування та комерційного розповсюдження міскантуса, впровадив нові методики аналізу та ведення даних, які сприяли росту продуктивності компанії.
  • Розробив і представив цілісний набір презентацій, які ефективно відображали стратегію та досягнення компанії, що сприяло покращенню взаємодії зі стейкхолдерами, 
  • Впровадив систему внутрішнього навчання, що підвищило кваліфікацію персоналу та покращило виконання робочих завдань.
 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

Київський університет ринкових відносин (Київ)
Менеджмент
незакінчена вища, 09.2018 − 01.2020 (1 рік 4 місяці)

Знання мов:

Англійська - Вище середнього, Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Професійний рівень, вільне володіння комп'ютером. - Професійний рівень: Microsoft Office 365(Excel, Power Point, Word), Monday (управління персоналом). - Високий рівень: Adobe Premier Pro, Adobe Media Encoder
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - Організаторські здібності, комунікабельність, відповідальність, оперативність, ініціативність, та креативність. Хобі та захоплення: Стеження за фінансовими ринками, трейдинг. Цей інтерес допомагає мені залишатися в курсі сучасних тенденцій у фінансах та технологіях, що в свою чергу збагачує мою роботу. Крім того, я активно вивчаю програмування на Python, що включає створення телеграм-ботів. Це хобі допомагає мені розвивати свої технічні навички та розуміння технологічних інновацій, які можуть бути використані для покращення ефективності та продуктивності в моїй професійній діяльності.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Знайти позицію, яка надасть мені більше можливостей для розвитку моїх професійних навичок та здобуття нових. Я відкритий до різноманітних вакансій та готовий вчитися, якщо це пропонується з конкурентноспроможною заробітною платою. Мої навички та досвід ро

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Часто шукають

↑ Вгору