UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Мукачеві
  4. Резюме Провідний економіст в
  5. Провідний економіст
Запропонувати вакансію
Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяПровідний економіст

Заблоковано
15 000 грн.
 31 липня 2022  Місто: Мукачево
Вік:37 років
Режим роботи:вільний графік роботи, віддалена робота, часткова зайнятість
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Офісний персонал; Виробництво
 Є діти 

Досвід роботи

провідний економіст
Назву компанії приховано (Кольорова металургія), Бахмут
06.2008 − По теперішній час (15 років 10 місяців)

Ведення та здача звітів 1-П та 1П-НПП у органи державної статистики через програму MEDoc, надання інформації про основні показники діяльності підприємства до облдержадміністрації, а також складання програми соціального розвитку підприємства і порівняння з досягнутими показниками.

Розробка та впровадження автоматизації документообігу в системі IT-Підприємство (аналог 1C-Підприємство):

  • написання технічного завдання;
  • консультування розробника в процесі розробки звіту (модуля);
  • тестування готових звітів (модулей).

Контроль ведення партійного обліку продукції з відвантаженням на склад, а також зіставлення реалізації та залишків на складі.

Розрахунок вартості замовлень продукції у виробництво.

Складання планових та аналіз фактичних кошторисів (накладних) витрат на виробництво, а також виконання списання ТМЦ і енергоносіїв на виробництво і побут, аналіз фактичної собівартості.

Проведення економічного аналізу виробничої діяльності підрозділів, виявлення резервів підвищення ефективності та зниження собівартості продукції.

Складання річних планів виробничо-господарської діяльності підрозділів. Складання планового та аналіз фактичного фонду заробітної плати підрозділів.

Підготовка техніко-економічних обґрунтувань:

  • виробництва нових видів продукції;
  • впровадження нової техніки;
  • зміни технології виробництва;
  • механізації та автоматизації виробничих процесів.

Розробка калькуляцій собівартості продукції та послуг.

Формування виробничого звіту з руху та обробки напівфабрикатів та готової продукції, технічного звіту про готову продукцію, розрахунок витрат на невідповідну продукцію, а також витрат на технологічні потреби виробництва.

Участь у розробці норм витрат ТМЦ, на основі накопичених статистичних даних, а також ведення накопичувальної статистики по видам діяльності. Контроль списання ТМЦ відповідно до діючих норм витрат, аналіз картотеки і типів запасів по підрозділам.

Організація та проведення інвентаризації ТМЦ і напівфабрикатів, сировини та відходів виробництва. Контроль за рознесенням витрат спеціалістами (з можливістю заміщення спеціаліста на період відсутності) та формуванням собівартості готової продукції відповідно рахункам бухгалтерського обліку.

Калькулювання собівартості виготовлення: дерев’яної та гофрокартонної тари для пакування продукції; деталей та інструмента; надання послуг з механічної обробки деталей і реставрації інструмента для внутрішньозаводського використання та для зовнішніх споживачів.

Формування нарядів-замовлень на виготовлення деталей та інструменту, надання послуг з рознесенням до картотеки підрозділів. Оформлення актів виконаних робіт.

Вільне володіння ПК, досвідчений користувач МS Office (Word, Exсel, Power Point), IT-Підприємство (аналог 1C-Підприємство).

Освіта

Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)
Соціально-економічний факультет. Професійне навчання. Економіка підприємства, маркетинг та менеджмент.
повна вища, 09.2003 − 06.2008 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Середній, Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Вільне володіння ПК, досвідчений користувач МS Office (Word, Exсel, Power Point), IT-Підприємство (аналог 1C-Підприємство).
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Врівноважена, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, відкрита до нових знань, до посадових обов’язків відношусь відповідально. Шкідливих звичок не маю.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору