Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - Керування відповідно до чинного законодавства виробничо-господарською та фінансово-економічною діяльністю Ресторану, несучи всю повноту відповідальності за наслідки прийнятих рішень, схоронність і ефективне використання майна Ресторану, а також фінансово-господарські результати його діяльності.
- Оформлення і отримання документів /дозволу/, необхідних для надання послуг громадського харчування; забезпечення сертифікації послуг з громадського харчування.
- Забезпечення відповідності оформлення фасаду будівлі, вивіски, вітрин, рекламних матеріалів, фірмових знаків і покажчиків встановленим вимогам.
- Забезпечення підрозділу Ресторану обладнанням та інвентарем, необхідним для збереження якості та безпеки харчової сировини та продукції.
- Укладання договорів на комунальне й інше обслуговування /забезпечення електроенергією, опалення, водопостачання, телефонний зв’язок, прибирання території, вивіз відходів, охорону, тощо.
- Здійснення організації, планування і координації діяльності Ресторану та його структурних підрозділів, спрямування їх діяльності на вдосконалення послуг громадського харчування, якості та конкурентоспроможності послуг і реалізованої продукції з урахуванням потреби Гостей.
- Визначення порядку і режиму роботи Ресторану, ствердження асортиментного переліку страв, виробів, напоїв з урахуванням дотримання санітарних та технологічних вимог, а також Стандартів для Ресторану, забезпечення його погодження з територіальними органами санітарно-епідеміологічного нагляду.
- Забезпечення високого рівня ефективності виробництва, впровадження нової техніки і технології, прогресивних форм обслуговування Гостей Ресторану.
- Надання необхідних відомостей, пов;язаних з наданням послуг громадського харчування, контролюючим органам.
- Ведення переговорів та укладання договорів постачання харчової сировини і напівфабрикатів, товарів, забезпечення їх своєчасне отримання, контролювання термінів, асортименту, кількості та якості їх надходження і реалізації.
- Здійснення контролю за раціональним використанням матеріальних, фінансових ресурсів, оцінку результатів виробничої діяльності і якості обслуговування Гостей.
- Видання наказів /розпорядження/ за всіма напрямами діяльності Ресторану.
- Визначення функції та завдання структурних підрозділів.
- Укладання трудових договорів з працівниками, затвердження правил внутрішнього трудового розпорядку, графіку відпусток, посадові інструкції, виробничі інструкції й інші організаційно-правові документи.
- Застосування принципів матеріальних і моральних стимулів підвищення ефективності виробництва; принципів матеріальної зацікавленості і відповідальності кожного працівника за доручену йому справу і результати роботи всього колективу.
- Встановлення обов'язків для персоналу Ресторану
- Приймання рішення про прийом, переміщення і звільнення працівників; застосування заходів заохочення кращим працівникам; накладення стягнень на порушників виробничої та трудової дисципліни.
1996-1997 Ресторан "Мзіурі" м. Кременчук, кухар.
1997-2000 Кафе "Аеліта" м. Кременчук, офіціант.
2000-2003 ПП «Буголос-2000» м. Київ, експедитор.
2001-2003 Бар "Дует" м. Кременчук, бармен.
2003-2004 Ресторан "Чумацький шлях" м. Київ, офіціант
2004-2007 Клуб "Т-2" м. Київ, бармен
2007-2009 Клуб "Т-2" м. Київ, адміністратор
2009-2010 Бар-сауна "Б-52" м. Київ, бармен
09.2010-03.2011 ПП Давиденко, торговий представник
03.2011-01.2013 Корпорація «Купецький Дім «Кремінь»», торговий представник
03.2013 і по теперішній час мережа ресторанів «Козирна карта» ресторан «Авто-гриль мисливець Кременчук», керуючий1986-1994 Школа №12 м. Кременчук
1994-1996 ПТУ №26, м. Кременчук кухар IV розряду
2010-2015 КІДУЕП фінансово-економічний факультет- 03.2013 тренінг З управлінської діяльності по системі NBA м.Харків
- 11.2013р курси підвищення кваліфікації «Організація підприємницької діяльності»