UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Кременчуці
  4. Резюме Руководитель, управляющий в
  5. Руководитель, управляющий
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Руководитель, управляющий

Заблоковано
6 000 грн.
 22 січня 2017  Місто: Кременчук
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Керівництво

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - Керування відповідно до чинного законодавства виробничо-господарською та фінансово-економічною діяльністю Ресторану, несучи всю повноту відповідальності за наслідки прийнятих рішень, схоронність і ефективне використання майна Ресторану, а також фінансово-господарські результати його діяльності. - Оформлення і отримання документів /дозволу/, необхідних для надання послуг громадського харчування; забезпечення сертифікації послуг з громадського харчування. - Забезпечення відповідності оформлення фасаду будівлі, вивіски, вітрин, рекламних матеріалів, фірмових знаків і покажчиків встановленим вимогам. - Забезпечення підрозділу Ресторану обладнанням та інвентарем, необхідним для збереження якості та безпеки харчової сировини та продукції. - Укладання договорів на комунальне й інше обслуговування /забезпечення електроенергією, опалення, водопостачання, телефонний зв’язок, прибирання території, вивіз відходів, охорону, тощо. - Здійснення організації, планування і координації діяльності Ресторану та його структурних підрозділів, спрямування їх діяльності на вдосконалення послуг громадського харчування, якості та конкурентоспроможності послуг і реалізованої продукції з урахуванням потреби Гостей. - Визначення порядку і режиму роботи Ресторану, ствердження асортиментного переліку страв, виробів, напоїв з урахуванням дотримання санітарних та технологічних вимог, а також Стандартів для Ресторану, забезпечення його погодження з територіальними органами санітарно-епідеміологічного нагляду. - Забезпечення високого рівня ефективності виробництва, впровадження нової техніки і технології, прогресивних форм обслуговування Гостей Ресторану. - Надання необхідних відомостей, пов;язаних з наданням послуг громадського харчування, контролюючим органам. - Ведення переговорів та укладання договорів постачання харчової сировини і напівфабрикатів, товарів, забезпечення їх своєчасне отримання, контролювання термінів, асортименту, кількості та якості їх надходження і реалізації. - Здійснення контролю за раціональним використанням матеріальних, фінансових ресурсів, оцінку результатів виробничої діяльності і якості обслуговування Гостей. - Видання наказів /розпорядження/ за всіма напрямами діяльності Ресторану. - Визначення функції та завдання структурних підрозділів. - Укладання трудових договорів з працівниками, затвердження правил внутрішнього трудового розпорядку, графіку відпусток, посадові інструкції, виробничі інструкції й інші організаційно-правові документи. - Застосування принципів матеріальних і моральних стимулів підвищення ефективності виробництва; принципів матеріальної зацікавленості і відповідальності кожного працівника за доручену йому справу і результати роботи всього колективу. - Встановлення обов'язків для персоналу Ресторану - Приймання рішення про прийом, переміщення і звільнення працівників; застосування заходів заохочення кращим працівникам; накладення стягнень на порушників виробничої та трудової дисципліни. 1996-1997 Ресторан "Мзіурі" м. Кременчук, кухар. 1997-2000 Кафе "Аеліта" м. Кременчук, офіціант. 2000-2003 ПП «Буголос-2000» м. Київ, експедитор. 2001-2003 Бар "Дует" м. Кременчук, бармен. 2003-2004 Ресторан "Чумацький шлях" м. Київ, офіціант 2004-2007 Клуб "Т-2" м. Київ, бармен 2007-2009 Клуб "Т-2" м. Київ, адміністратор 2009-2010 Бар-сауна "Б-52" м. Київ, бармен 09.2010-03.2011 ПП Давиденко, торговий представник 03.2011-01.2013 Корпорація «Купецький Дім «Кремінь»», торговий представник 03.2013 і по теперішній час мережа ресторанів «Козирна карта» ресторан «Авто-гриль мисливець Кременчук», керуючий1986-1994 Школа №12 м. Кременчук 1994-1996 ПТУ №26, м. Кременчук кухар IV розряду 2010-2015 КІДУЕП фінансово-економічний факультет- 03.2013 тренінг З управлінської діяльності по системі NBA м.Харків - 11.2013р курси підвищення кваліфікації «Організація підприємницької діяльності»

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору