Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Дата народження: 03.11.1975 р.
ОСВІТА
Період
Навчальний заклад
Спеціальність
1999-2004
Ліцей №42, м. Краматорськ
Повар-кондитер, офіціант
1991-1994
Ліцей №28 ,м. Краматорськ
Промислове та громадянське будівництво
ДОСВІД РОБОТИ
Період
Посада
Компанія
Місто
2021 - 2022
Шеф-кондитер
Апарт-готель «ХВОЯ»
Буковель, Україна
2019 - 2021
Зав. виробництвом
Компанія «Тортія»
Харків, Україна
2018 - 2019
Шеф-консультант
Мережа MK Corporation «Afsona, Travellers Café, Taksim» (Казахстан)
Октобе, Алмати, Казахстан
2018
Шеф-консультант
Компанія «Gastronomic Associations»
Харків, Україна
2017 - 2017
Шеф-консультант
Компанія «Sweet fashion HOUSE»
Гонконг, Китай
2014 - 2016
Шеф-консультант
Мережа кондитерських «Kseni Mademoiselle»
Денвер, штат Колорадо, США
2013 - 2014
Бренд Шеф
Компанія «7 Континентів»
(Pizza & Grill)
Одеса, Україна
2012
Шеф-консультант
Готель «Жардін»
Одеса, Україна
2011 - 2012
Шеф-кондитер
Ресторан «Монако»
Київ, Україна
2009 - 2010
Шеф-кондитер
Компанія “LOLIPOP”
Київ, Україна
2009
Шеф-консультант
Компанія“Resta”: “Steak House”, “Kompot”, “Dacha”, “Pan Pizza”
Одеса, Україна
2007 - 2009
Шеф-кондитер
Ресторан «Avalon»
Київ, Україна
2006 - 2007
Бренд Шеф
Ресторан « Маріо» та мережа супермаркетів «Обжора»
Київ, Україна Донецьк, Україна
2005 - 2006
Шеф-кондитер
Готелі “Radisson SAS” Hotel 4*+,
Київ, Україна
2004 - 2005
Шеф-консультант
Ресторан " Terassa " в готелі " Vozdvizhensky
Київ, Україна
2002 - 2004
Шеф-кондитер
Ресторан ««Разгуляєво», мережа «Мировая карта»
Київ, Україна
2000 - 2002
Кондитер-дизайнер
Компанія “A.B.K.”
Донецьк, Україна
1999 - 2000
Кондитер-дизайнер
Центр “Torgservice”,
Краматорськ, Україна
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Переможець конкурсу «Кращий десерт року в Україні», Київ, 2014
Переможець конкурсу «Кращий десерт року в Україні» , Київ, 2012
Чемпіон України по кондитерському мистецтву, Київ, 2011
Учасник світового турне від Pinchuk Art Centre , Київ, 2011
Переможець фестивалю «Торська полянка», Краматорськ, 2000
Багаторазовий учасник телевізійних кулінарних і ресторанних проектів
Маю досвід проведеннямайстер-класів, лекцій.
Веду активний і здоровий спосіб життя. Не маю шкідливих звичок.
Люблю подорожувати, захоплююсь фотографією.
Водійські права категорії «B», «С».
ДОДАТКОВІ НАВИЧКИ
Досвід відкриття кондитерських «з нуля», а також консалтинг кафе, ресторанів і виробничих підприємств.
Виконання обов'язків менеджера – організація заходів (в т.ч. VIP-рівня), участь в розробці стратегії кондитерських і ведення переговорів.
Організація та контроль кейтерінгового обслуговування.
Пройдені майстер-класи:
«YES I Can»
«Особливості використання екзотичних продуктів - компаніяAgroFoods
«Нові тенденції у використанні заморожених овочів і фруктів» - компанія Bonduelle
Підписатись на розсилку нових резюме: "Шеф кондитер в Києві"