UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Метрдотель в Києві
  5. Метрдотель
Запропонувати вакансію
Резюме Метрдотель
Савченко Олександр

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяМетрдотель

Заблоковано
60 000 грн.
 10 грудня  Місто: Київ
Вік:50 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи
Рубрики: HR, управління персоналом; Консалтинг; Ресторанний бізнес, кулінарія
 Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Старший офіціант
'Імперія стейків','Наживо' (Ресторани), Київ
05.2019 − 08.2022 (3 роки 3 місяці)

зустріч гостей та презентація стейків,допомога з вибором вина



старший официант
BEEF (Ресторан), Київ
10.2010 − 05.2017 (6 років 7 місяців)
 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

КНТЭУ (Київ)
Менеджмент,менеджер-экономист,магистр.
повна вища, 09.2007 − 06.2008 (9 місяців)

Додаткова освіта

 Олександр Бергарт та Тетяна Воропаева 2010-2011,НЛП, психологія,техніки продажу,

Знання мов:

Англійська - Середній

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Трио R keeper
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Навыки официанта, хостес, работа с винной картой, проведение мастер-классов и тренингов.Управление персоналом, подготовка молодых специалистов (раннеров, помощников официанта) ресторан BEEF с 11.2010 по 05.2017 Киев, beef.kiev.ua Гостиницы, рестораны, общепит, кейтеринг... старший официант Проведение экскурсий по ресторану, проведение шефских столов и мастер-классов совместно с шеф поваром. Подготовка торгового зала к работе, идеальное знание меню и винной карты, приём и исполнение заказа согласно стандартов ресторана ( 12 этапов обслуживания ). Достижения: высокие результаты как активных, так и пассивных продаж (высокий средний чек и процент чаевых), большое количество постоянных посетителей, их позитивных комментариев в книге отзывов и предложений, на TripAdvisor. Помощь в раскрутке ресторана, обучение раннеров и помощников официанта. Рекомендации Олег Старун, Beef, шеф повар. тел.: 0509133884 Букина Татьяна, BEEF, менеджер по персоналу. тел.: 0676300351 с 09.2007 по 06.2008 КНТЭУ (магистр) диплом КВ № 33701887, Менеджмент готельно-ресторанного бизнеса (магистр), КИЕВ.с 09.2004 по 06.2007 КНТЭУ, менеджмент, КВ №30950390 (бакалавр), Киев. Среднее специальное с 09.1991 по 07.1994 КТОП, техник-технолог, зж № 003394, Киев. Дополнительное образование 1992г 120часов сертификат №165 – Институт Туризма (курсы барменов-официантов)
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Постійний розвиток сервісу,гостинності,магія психології,бо продаж це переговори !

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору