Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Київ
  4. Виробництво , Ресторанний бізнес, кулінарія , Робота за кордоном
  5. Шеф-кондитер (pastry-chef)
Запропонувати вакансію
Резюме Шеф-кондитер (pastry-chef)
Ивженко Oleh

Шеф-кондитер (pastry-chef)

Заблоковано
 12 липня   Місто: Київ
Вік: 35 років
Режим роботи: повний робочий день
Категорії:
Виробництво, Ресторанний бізнес, кулінарія, Робота за кордоном
 Перебуваю в шлюбі   Є діти    Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Шеф-кондитер (pastry-chef)
Fairmont Grand Hotel Kyiv (готельно ресторанний бізнес), Київ
01.2013 − По теперішній час (6 років 7 місяців)

pre-opening and opening team of 5* star Hotel of 258 rooms with 5 outlets and banquet capacity for 600 pax
- on charges of all pastry production and ordering
- creating, developing and launching of pastry selection for new menus
- took part in different master classes for social and media events
- creating sculptures (chocolate) for the special events

Освіта

впу-33, торгово торгово экономический университет киев (Київ)
повар-кондитер, готельно-ресторанна справа
середньо-спеціальна, 09.2001 − 06.2003 (1 рік 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Середній

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

схожі резюме

Часто шукають:

↑ Вгору