UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Шеф-кондитер (pastry-chef) в Києві
  5. Шеф-кондитер (pastry-chef)
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Шеф-кондитер (pastry-chef)

Заблоковано
 12 липня 2019  Місто: Київ
Вік:39 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Ресторанний бізнес, кулінарія; Робота за кордоном
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Шеф-кондитер (pastry-chef)
Fairmont Grand Hotel Kyiv (Готельно ресторанний бізнес), Київ
01.2013 − По теперішній час (11 років 3 місяці)

pre-opening and opening team of 5* star Hotel of 258 rooms with 5 outlets and banquet capacity for 600 pax
- on charges of all pastry production and ordering
- creating, developing and launching of pastry selection for new menus
- took part in different master classes for social and media events
- creating sculptures (chocolate) for the special events

Освіта

впу-33, торгово торгово экономический университет киев (Київ)
повар-кондитер, готельно-ресторанна справа
середньо-спеціальна, 09.2001 − 06.2003 (1 рік 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Середній

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору