UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Шеф-кухар в Києві
  5. Шеф-кухар
Запропонувати вакансію
Резюме Шеф-кухар
Кулешов Владислав

Шеф-кухар

Заблоковано
33 000 грн.
 31 січня 2022  Місто: Київ
Вік:28 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія
Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

FRAU ROSA [Кухар-універсал]

[12.02.2016] — [20.04.2018]

Почав свій шлях з горячого процесу , потім вирішив пізнати всі грані кухні , працював на грилі , закусках , та десертах . Переміг у конкурсі «кращий кухар» , та отримав грошову мотивацію від ресторану.


BIANCORA [Кухар горячого процесу]

[02.05.2018] — [12.06.2019]

В цьому ресторані я відпрацював швидкість , а також якість подачі страв . Навчився працювати з різноманітними делікатесами . Освоїв техніки су-від , компресація та ферментація .


BLANKE [Кухар-універсал , су-шев]

[20.06.2019] — [16.05.2020]

Я отримав досвід в роботі з буйволиною молочною продукцією : моцарела , буратта , рікотта , страчателла , качотта . Створив авторське меню на основі цих продуктів .


ДЕРГАЧЕВ [Су-шеф]

[22.05.2020] — [05.06.2021]

В данному закладі я подавав страви «зі двора на стіл». У власників ресторану була власна ферма з виробництва м’яса та молочних продуктів . Створювали сезонні блюда та оновлювали меню кожні 3 місяці .


Участь у «МайстерШеф»

[09.06.2021] – [28.08.2021]

З часів навчання планував прийти на МайстерШеф . Отримав масу досвіду , емоцій , професійного розвитку , творчого натхнення та віру в себе. Закінчив проект суперфіналістом та з ціллю стати шефом на кухні та лідером у колективі .


BIOLOGIST «Шеф-кухар»

[02.10.2021] – [2022]

В данному ресторані я запустив концепцію сучасної української кухні з локальними продуктами . Також ми співпрацюємо з українськими фермами та м’ясокомбінатами .

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору