Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
FRAU ROSA [Кухар-універсал]
[12.02.2016] — [20.04.2018]
Почав свій шлях з горячого процесу , потім вирішив пізнати всі грані кухні , працював на грилі , закусках , та десертах . Переміг у конкурсі «кращий кухар» , та отримав грошову мотивацію від ресторану.
BIANCORA [Кухар горячого процесу]
[02.05.2018] — [12.06.2019]
В цьому ресторані я відпрацював швидкість , а також якість подачі страв . Навчився працювати з різноманітними делікатесами . Освоїв техніки су-від , компресація та ферментація .
BLANKE [Кухар-універсал , су-шев]
[20.06.2019] — [16.05.2020]
Я отримав досвід в роботі з буйволиною молочною продукцією : моцарела , буратта , рікотта , страчателла , качотта . Створив авторське меню на основі цих продуктів .
ДЕРГАЧЕВ [Су-шеф]
[22.05.2020] — [05.06.2021]
В данному закладі я подавав страви «зі двора на стіл». У власників ресторану була власна ферма з виробництва м’яса та молочних продуктів . Створювали сезонні блюда та оновлювали меню кожні 3 місяці .
Участь у «МайстерШеф»
[09.06.2021] – [28.08.2021]
З часів навчання планував прийти на МайстерШеф . Отримав масу досвіду , емоцій , професійного розвитку , творчого натхнення та віру в себе. Закінчив проект суперфіналістом та з ціллю стати шефом на кухні та лідером у колективі .
BIOLOGIST «Шеф-кухар»
[02.10.2021] – [2022]
В данному ресторані я запустив концепцію сучасної української кухні з локальними продуктами . Також ми співпрацюємо з українськими фермами та м’ясокомбінатами .
Підписатись на розсилку нових резюме: "Шеф-кухар в Києві"