UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Шкільний психолог в Києві
  5. Шкільний психолог
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Шкільний психолог

Заблоковано
6 000 грн.
 22 липня 2020  Місто: Київ
Вік:26 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, часткова зайнятість
Рубрики: Наука, освіта, переклади

Опис

Дата народження: 29. 07. 1997р.

Сімейний статус: не одружена, дітей немає


Досвід роботи: Волонтер у школі-інтернат з дітьми, стажування в компанії Agama та Neuroflex, волонтерство в ГО Пляжний патруль при профвідборі, волонтерство від університету ім. Б. Грінченка, працювала лаборантом в Київському університеті Б. Грінченка у період з 2017 по 2019р. З лютого 2020 року адміністратор в нейропсихологічному центрі. Практика в центрі по роботі з жінками, школі № 36 Корольова, центрі «Анкор», ГО «Побратими», ОС Україна, Гештальт Інституті, відвідувала ігтервізійну-супервізійну групу.


Освіта:

2019р. – отримала ступінь бакалавра за спеціалізацією практична психологія в Київському університеті ім. Б. Грінченка.

2019р. – вступила на магістратуру за спеціалізацією екстремальна та кризова психологія в Київському університеті ім. Б. Грінченка.


Мета моє роботи в школі:

  • - Надавати професійну психологічну допомогу школярам, батькам, вчителям.
  • - Розкрити потенціал учнів, навчити працювати у колективі, створити дружню атмосферу в класі.
  • - Використовувати тренінги у своїй роботі, проводити тестування, анкетування, виховні бесіди з використанням презентацій та відео-матеріалів, які б могли допомогли розкрити потенціал учнів, їх здібності.
  • - Навчити створювати дерево-цілей, ознайомити з методами хронометражу часу.


Вміння та навички:

  • - Середній рівень знань ПК (програми MS Office (Word, Exсel, Power Point, Google-форми), вільно володію українською, середній рівень знань російської, англійська мова з словником. За час навчання відвідувала різні майстер-класи на психологічну тематику, маю досвід ведення документації. Мала змого попрацювати з людьми різної вікової категорії. Була асистентом психолога в БФ «Карітас-Київ» в рамках проекту «Долаючи розломи в громадах, що постраждали від конфлікту: від зцілення до співпраці», працювала з дружинами ветеранів АТО та травмованими групами суспільства. Також відвідувала майстер-клас по роботі з дітьми з РАС, отримала сертифікат в рамках програми Coursera «ADHD: Everyday Strategies for Elementary Students». Пройшла тренінг з надання першої психологічної допомоги та восьмикрокову програму по роботі з втратою та горем дітей від ГО Родинне коло, також тренінг "Рівні та різні: створення безпечного середовища та інклюзивних послуг для ЛГБТ-підлітків". Знаю та застосовую у своїй роботі багато цікавих ігор та вправ спрямованих на розвиток психічних процесів.

Особисті якості:

  • Чесна, працьовита, цілеспрямована, наполеглива, відповідальна, комунікативна, уважна, добросовісна, маю творчий підхід до роботи, люблю працювати з дітьми, вмію працювати в колективі, прагнення до самовдосконалення та саморозвитку, вміння адекватно сприймати критику, проходжу особисту терапію в КПТ.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору