UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Системный администратор в Києві
  5. Системный администратор
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Системный администратор

Заблоковано
15 000 грн.
 13 жовтня 2017  Місто: Київ
Вік:42 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: IT, WEB фахівці

Досвід роботи

технік програміст
“Континіум-Трейд”
08.2014 − 11.2014 (3 місяці)
Інсталяція системного та прикладного програмного забезпечення. Налагодження засобів обчислювальної техніки на робочих місцях користувачів. Ремонт та модернізація апаратних засобів, збірка та налаштування платіжних терміналів, аналіз коду пристроїв. Адміністрування серверів Microsoft Windows Active Directory, DHCP, DNS, TERMINAL, Hyper-V, Linux Debian, Ubuntu: Samba, DHCP, DNS, Squid, Exim, Asterisk, Cacti, Proxmox. Встановлення та налаштування супутникового зв’язку (Tooway), радіо мереж (Ubiquiti), касових, фіскальний апаратів, електронних ваг, сканерів штрих-коду, ручних терміналів. Ознайомлення та робота з базами данних 1С та MySQL на рівні системного адміністратора.
системний адміністратор
“Ізі Софт”
09.2013 − 03.2014 (5 місяців)
Інсталяція системного та прикладного програмного забезпечення. Налагодження засобів обчислювальної техніки на робочих місцях користувачів. Ремонт та модернізація апаратних засобів, збірка та налаштування платіжних терміналів, аналіз коду пристроїв.
системний адміністратор
ПАТ “Провідна”
12.2012 − 12.2012
Проведення інвентаризаційних та профілактичних робіт, закупка нової техніки.
системний адміністратор
ТОВ “Грос Грейн”
06.2011 − 08.2012 (1 рік 2 місяці)
Адміністрування Microsoft Windows Active Directory, DHCP, DNS, TERMINAL, Hyper-V. Виконання робіт із впровадження, супроводження та адміністрування корпоративної поштової системи у Головному офісі на базі Microsoft Exchange 2003,2010.Виконання робіт із супроводження та адміністрування поштової системи у Головному офісі та координація виконання робіт і надання методичної допомоги щодо забезпечення функціонування систем в Територіальних управліннях та Регіональних департаментах. Адміністрування системи антивірусного захисту корпоративної комп’ютерної мережі за допомогою програмного продукту NOD32, AVIRA, TREND MICRO. Участь у координації робіт із супроводження і адміністрування обладнання та програмного забезпечення підтримки корпоративної комп’ютерної мережі. Конфігурація мережного обладнання CISCO-800 серії (ios-15.0) Інсталяція системного та прикладного програмного забезпечення. Налагодження засобів обчислювальної техніки на робочих місцях користувачів.
системний адміністратор
ЗАТ “BRW-KIEV”
03.2008 − 01.2014 (5 років 10 місяців)
Адміністрування Microsoft Windows Active Directory, DHCP, DNS, TERMINAL, Linux Debian, Ubuntu: Samba, DHCP, DNS, Squid, Exim. Виконання робіт із супроводження та адміністрування поштової системи у Головному офісі та координація виконання робіт і надання методичної допомоги щодо забезпечення функціонування систем в Територіальних управліннях та Регіональних департаментах.Адміністрування системи антивірусного захисту корпоративної комп’ютерної мережі за допомогою програмного продукту NOD32, AVIRA, TREND MICRO. Ознайомлення конфігурації мережного обладнання CISCO-800 серії (ios-15.0).
системний адміністратор
ЗАТ КЗБН “Росинка”
06.2007 − 03.2008 (9 місяців)
Встановлення операційних систем та прикладного програмного забезспечення, ремонт персональних комп'ютерів, ознайомлення з серверними ос на базі Novel NetWare, Microsoft Windows. Проведення інвентаризаційних та профілактичних робіт, закупка нової техніки.
інженер по збірці та тестування ПК
ООО “IT-LINK”
01.2005 − 11.2006 (1 рік 10 місяців)
Встановлення операційних систем та прикладного програмного забезспечення, ремонт персональних комп'ютерів.
слюсар КВП і А
ЗАТ КЗШВ “Столичный”
11.2002 − 12.2017 (15 років 1 місяць)
Автоматизація харчових процечів.

Освіта

Національний університет Харчових Технологій
Спеціаліст з автоматизації комп’ютерних систем
повна вища, 09.2002 − 12.2009 (7 років 3 місяці)

Знання мов:

Англійська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: 

Адміністрування Microsoft Windows Active Directory, DHCP, DNS, TERMINAL, Hyper-V.

Виконання робіт із впровадження, супроводження та адміністрування корпоративної поштової системи у Головному офісі на базі Microsoft Exchange 2003,2010.

Linux Debian, Ubuntu: Samba, DHCP, DNS, Squid, Exim, Asterisk, Cacti, Proxmox.

Виконання робіт із супроводження та адміністрування поштової системи у Головному офісі та координація виконання робіт і надання методичної допомоги щодо забезпечення функціонування систем в Територіальних управліннях та Регіональних департаментах.

Адміністрування системи антивірусного захисту корпоративної комп’ютерної мережі за допомогою програмного продукту NOD32, AVIRA, TREND MICRO.

Участь у координації робіт із супроводження і адміністрування обладнання та програмного забезпечення підтримки корпоративної комп’ютерної мережі.

Конфігурація мережного обладнання CISCO-800 серії (ios-15.0)

Інсталяція системного та прикладного програмного забезпечення.

Налагодження засобів обчислювальної техніки на робочих місцях користувачів.

Ремонт та модернізація апаратних засобів, збірка та налаштування платіжних терміналів.

Встановлення та налаштування супутникового зв’язку (Tooway), радіо мереж (Ubiquiti), касових, фіскальний апаратів, електронних ваг, сканерів штрих-коду, ручних терміналів. Ознайомлення та робота з базами данних 1С та MySQL на рівні системного адміністратора.

Мови програмування: PHP, Java, bin bash (початковий рівень)

Проведення інвентаризації засобів обчислювальної техніки.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Адміністрування офісів та регіональних департаментів, вдосконалення технічних навичок.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору