UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Специалист по системам безопасности в Києві
  5. Специалист по системам безопасности
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Специалист по системам безопасности

Заблоковано
8 000 грн.
  2 березня 2017  Місто: Київ
Вік:63 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Охорона, безпека; Виробництво; Інші пропозиції

Досвід роботи

Освіта

середньо-спеціальна,  −

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: : З 09.2010р.-07.2016р. ТОВ «ВЕНБЕСТ» працював на посаді Директора навчально-методичного кабінету. Мої загальні обов’язки становили: Забезпечує первинну підготовку техніків та інженерів, операторів, охоронників, охоронників ГЗ, начальників ПЦО, менеджерів. За цей період мною були розроблено електрони тести для проведення екзаменів та атестації, дев'ять методичних технічних посібників. Один навчальний посібник для стартових менеджерів та техніків. Так же мною проводились навчання спеціалістів сторонніх фірм по підготовці систем (ОПС). Мною за період роботи було проведено п’ять атестацій підрозділів «ВЕНБЕСТ». Як м. КИЇВА так і 25 підрозділів філіалів по всі України. Пройшов п’ять ре сертифікаційних аудитів від офіційного представника концерну «TUV SUD» на відповідність системи менеджменту якості ТОВ «ВЕНБЕСТ» вимогам стандарту ISO 9001:2008. Також маю досвід роботи в цій галузі це моя робота : ОВД м. Київ ; ДЗАТ «ОХОРОНА КОМПЛЕКС»;ЛТД «ВЕНБЕСТ»;ООО «ВЕНБЕСТ».

Директор навчально-методичного кабинету. Забезпечував навчання, первинну підготовку техніків та інженерів по сигналізації, інженерів та начальників ПЦО, менеджерів, необхідними знаннями в області охоронно - тривожної сигналізації; системам відеоспостереження; системам контролю та управління доступом (СКУД). Первина технічна підготовка стартових менеджерів в структурі ії адоптації на ринці систем ОПС .: Професійні знання технічних засобів систем безпеки та охоронно - пожежної сигналізації (ОПС), систем відео нагляду, системи контролю доступу(СКУД), супутникове телебачення (САТ). Програмування технічних засобів(ОПС). Розробка проектів та впровадження їх на обьектах систем (ОПС).

Досвідченій користувач ПК: MS OFFIS (Word, Excel, PowerPoint, Access). Навички роботи з Internet (Google Chrome, Mozilla, Explorer) та E-mail, Adobe Photoshop CC, Corel Paint Shop Pro. Досконале володіння офісною технікою.

Самостійна розробка, та створення електронних навчальних посібників.

Професійні знання в області електротехніки електроніки (Четверта група допуску електроустановкам ДНФОП).Середня технічна освіта. Заклад «Технічне училище №2».

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору