UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Су-шеф, кухар-універсал в Києві
  5. Су-шеф, кухар-універсал
Запропонувати вакансію
Бараненко Олександр

Су-шеф, кухар-універсал

Заблоковано
  1 червня 2022  Місто: Київ
Вік:40 років
Режим роботи:повний робочий день, позмінна робота, плаваючий графік роботи
Рубрики: Ресторанний бізнес, кулінарія
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Бажане місце роботи – правий берег, зп – за результатами співбесіди

Стаж роботи 17 років


Освіта: 2002-2005 Київське вище професійне училище № 1, технолог харчової промисловості


Досвід роботи:


2009-2022 р.р. Ресторан «Джаст-кафе», м. Київ

Посада су-шеф, (помічник шеф-кухаря)

Оновні обов’язки:

Регулювання діяльності з приготування страв, внесення коректив для поліпшення робочих процесів.

Контроль процесів і технологій приготування страв.

Складання списків продуктів на закупівлю, оцінка якості продовольства


2007-2009 р.р. Мережа піццерій Маріос

Кухар гарячого процесу


2006-2007 р.р. Ресторан Place

Кухар гарячого процесу


2005-2006 р.р. Ресторан Дольче, мережа ресторанів «Світова Карта», м. Київ

Кухар гарячого процесу


Професійні навики:

Кухні італійська, європейська, середземноморська, українська, трохи пан азійська

Вміння працювати з технологічними картами, дотримання всіх технологічних процесів та санітарних норм

Знання технік та технологій приготування страв, розуміння рецептур

Вміння вибудовувати роботу кухарів


Особисті характеристики:

Охайність, відповідальність, вміння працювати в колективі

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Часто шукають

↑ Вгору