Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Бажане місце роботи – правий берег, зп – за результатами співбесіди
Стаж роботи 17 років
Освіта: 2002-2005 Київське вище професійне училище № 1, технолог харчової промисловості
Досвід роботи:
2009-2022 р.р. Ресторан «Джаст-кафе», м. Київ
Посада су-шеф, (помічник шеф-кухаря)
Оновні обов’язки:
Регулювання діяльності з приготування страв, внесення коректив для поліпшення робочих процесів.
Контроль процесів і технологій приготування страв.
Складання списків продуктів на закупівлю, оцінка якості продовольства
2007-2009 р.р. Мережа піццерій Маріос
Кухар гарячого процесу
2006-2007 р.р. Ресторан Place
Кухар гарячого процесу
2005-2006 р.р. Ресторан Дольче, мережа ресторанів «Світова Карта», м. Київ
Кухар гарячого процесу
Професійні навики:
Кухні італійська, європейська, середземноморська, українська, трохи пан азійська
Вміння працювати з технологічними картами, дотримання всіх технологічних процесів та санітарних норм
Знання технік та технологій приготування страв, розуміння рецептур
Вміння вибудовувати роботу кухарів
Особисті характеристики:
Охайність, відповідальність, вміння працювати в колективі
Підписатись на розсилку нових резюме: "Су-шеф, кухар-універсал в Києві"