UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Тернополі
  4. Резюме Врач-дерматовенеролог, дерматолог в
  5. Врач-дерматовенеролог, дерматолог
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Врач-дерматовенеролог, дерматолог

Заблоковано
  1 лютого 2016  Місто: Тернопіль
Вік:34 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Медицина, фармацевтика
 Перебуваю в шлюбі 

Досвід роботи

Лікар-дерматовенеролог-інтерн.
КУТОР ТОКШВД, Тернопільський обласний шкірвендиспансер
08.2014 − 02.2016 (1 рік 6 місяців)
Посадові обов'язки: виконання всіх видів лікарської діяльності, передбачених вимогами освітньо - кваліфікаційної категорії за спеціальністю «дерматовенерологія».
Ліар-хірург-інтерн
ТМКЛШД
08.2013 − 04.2014 (8 місяців)
Посада: лікар-хірург - інтерн. Посадові обов'язки: виконання всіх видів лікарської діяльності, передбачених вимогами освітньо - кваліфікаційної категорії за спеціальністю «хірургія».

Освіта

.Тернопіль, «Центр Здоров'я», Комунальна установа Тернопільської Облради.
Курси масажу
середньо-спеціальна, 05.2014 − 08.2014 (3 місяці)
ТДМУ ім.І.Я. Горбачевського
Лікувальна справа,медичний факультет.
повна вища, 09.2007 − 06.2013 (5 років 9 місяців)

Знання мов:

українська - Професійний (експерт), русский - Професійний (експерт), англійська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички:  Участь у конференціях та семінарах: 2008 р. - XII Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених - секція «Морфологія в нормі та при патології», доповідь на тему: «Морфологічні зміни в довгих кістках тварин в умовах адаптації організму до загального зневоднення». 2008 р. - отримала патент на винахід, тема роботи "Спосіб моделювання гідрофобного генератора автоколивань макромолекул живої системи. " Номер патенту: 54039. http://uapatents.com/3-54039-sposib-modelyuvannya-gidrofobnogo-generatora-avtokolivan-makromolekul-zhivo-sistemi.html . 2009 р. - XIII Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених - секція «Морфологія в нормі та при патології», учасник конференції. 2010 р.- XIV Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених - секція «Хірургічна патологія» - доповідь на тему: «Особливості надання екстреної медичної допомоги хворим із закритою травмою живота в умовах ургентної хірургічної клініки». 2010 р.- XIV Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених - секція «Медицина екстрених ситуацій» - доповідь на тему: «Погляд на силікон як гідрофобний генератор автоколивань біомакромолекул». 2011р. - XV Міжнародний медичний конгрес студентів та молодих вчених, учасник конференції. 2012 р. - XVI Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених - секція «Морфологія в нормі та при патології», - доповідь на тему: «Аналіз випадків смертельного отруєння алкоголем в Тернопільській області з судово-медичним спостереженням» - нагороджена дипломом І ступеня. 2012 р.- Всеукраїнська конференція «Актуальні питання судово-медичної науки, освіти і практики» - учасник конференції. 2013 р . - XVII Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених - секція «Морфологія в нормі та при патології», - доповідь на тему: «Ретроспективний аналіз випадків смертельного отруєння алкоголем в Тернопільській області впродовж 2001-2010 рр. по судово-медичним спостереженням ». Навички: Досвідчений користувач: • пакет MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), • досвідчений користувач Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) і E-mail (Outlook Express), графічних редакторів (Photoshop CS2, CS3). Водійських прав не маю. Особисті якості: • вміння працювати продуктивно і якісно; • активна життєва позиція; • відповідальність; • пунктуальність; • цілеспрямованість; • комунікабельність. Примітки. Згодна на переїзд за місцем проживання.

Виконання всіх видів лікарської діяльності, передбачених вимогами освітньо - кваліфікаційної категорії за спеціальністю «дерматовенерологія».

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Отримання посади лікаря-дерматолога, дерматовенеролога, можливість професійного росту.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору