UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Кам'янському (Кам'янськ. гр. Кам'янськ. р-н. Дніпропетровська обл.), Резюме в Дніпрі, Резюме в Запоріжжі, Резюме в Харкові
  4. Резюме Військовослужбовець (непридатний) в
  5. Військовослужбовець (непридатний)
Запропонувати вакансію
Миколаїв Миколо

Військовослужбовець (непридатний)

Заблоковано
Вік:56 років
Режим роботи:вільний графік роботи, плаваючий графік роботи
Рубрики: Людям з обмеженими можливостями
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Резюме ознайомлювальне (для Збройних Сил або інших силових/несилових військових структур), за пошуком вакансії для потенційного військовослужбовця, непридатного до казарменної та/або польової служби.

Загальна та контактна інформація претендента:

П.І.Б: Микола Миколайович.

Вік: 56 років.

Освіта: загальноосвітня/середньоспеціальна/вища.

Місце поточного проживання: м. Кам'янське, Дніпропетровська область.



Ціль:

Метою цього резюме, виконаного у форматі ознайомлювального, є надання орієнтовного (може дещо змінюватися/доповнитися, відповідно потрібного на часі, але максімально схожого за представленним загальним смислом) переліку спеціальностей, які я, будучи непридатним (по здоров'ю та физичними можливостям), для несення повноцінної казарменної та/або польової військової служби, міг би виконувати у лавах ЗСУ (або інших силових/несилових військових чи невійськових структурах), в умовах воєнного часу.

Здобування можливих спеціальностей:

1. Функціональні обов'язки військового диспетчера, щодо координації та злагодження загального процесу взаємодії між військовими підрозділами, формуваннями, керуючим складом, тощо, у необхідних напрямках (військова техніка, боєприпаси, транспорт, паливо, провіант, та ін.).

У зв'язку із зазначеними причинами, без виконування обов'язків ненормовано-тривалий або глибоко нічний час.

2. Функціональні обов'язки оператора безпілотної військової технікі важкого типу (аеродромного БПЛА літакового або вертолітного типу, наземної БПМ, надводного/підводного БПС, тощо), керованою з стаціонарних систем далекого базування.

Без перебування у польових умовах та/або зоні активних бойових дій!

У зв'язку із зазначеними причинами, без виконування обов'язків ненормовано-тривалий або глибоко нічний час.

3. Функціональні обов'язки ад'ютант-порученця-водія (на автомобілі з АКПП) за:

- матеріально-технічного забезпечення/постачання командного пункту та/або підрозділу.

- ведення нескладного документообігу підрозділу.

- виконання службових/особливих доручень командної/керівної особи підрозділу.

- інше

При терміновій необхідності, можливий короткочастний виїзд на прифронтові теріторії, поза зоною активних бойових дій.

У зв'язку із зазначеними причинами, без виконування обов'язків ненормовано-тривалий або глибоко нічний час.

4. Функціональні обов'язки водія військового автобуса (з АКПП) для транспортування/доставки особового складу (а також легких вантажів, медичного обладнання, харчування, пошти, тощо) до пункту призначення.

При терміновій необхідності, можливий короткочастний виїзд на прифронтові теріторії (якщо дозволяють умови пересування дорогами), поза зоною активних бойових дій.

У зв'язку із зазначеними причинами, без виконання важких вантажно-розвантажувальних робіт, польового ремонту, перебування за керуванням ненормовано-тривалий чи глибоко нічний час.

5. Функціональні обов'язки інтенданта-водія малотоннажної вантажівки/автобуса (з АКПП), за плановим/оперативним/тиловим забезпеченням військового підроділу, за напрямами:

а) речове забезпечення - обмундирування, ЗІЗ, натільні прилади та/або обладнання. Організація лазнево-прального обслуговування, хімчистки.

в) продовольче забезпечення. Організація харчування військовослужбовців.

б) медичне забезпечення - препарати/перев'язувальний матеріал/інструменти/медичне обладнання ШМД і т.п. Організація забезпечення медично-фармацептично-санитарного постачання.

д) іншого, що необхідно військовому формуванню. (неважкого/ та/або малогабаритного).

При терміновій необхідності, можливий короткочастний виїзд на прифронтові теріторії, поза зоною активних бойових дій.

У зв'язку із зазначеними причинами, без важких вантажно-розвантажувальних робіт, польового ремонту, виконування обов'язків ненормовано-тривалий або глибоко нічний час.

6. Функціональні обов'язки парамедика-парафармацевта-водія (авто з АКПП) відділення медично-війскової служби постачання, щодо забезпечення підрозділів мобільних госпіталів та/або оперативних медичних бригад, лікарськіми/фармацевтичними препаратами, медичними інструментами, виробами медичного призначення, приладами/аппаратами ШМД та іншим необхідним обладнанням.

Облік медичного майна, забезпечення порядку та повноти ведення документації.

При терміновій необхідності, можливий короткочастний виїзд/доставка в/на тилові/прифронтові території, поза зоною активних бойових дій.

У зв'язку із зазначеними причинами, без виконання обов'язків ненормовано-тривалий чи глибоко нічний час.

7. Функціональні обов'язки парамедика-водия медичної служби мікроавтобуса/автобуса НМД (з АКПП), з оперативного транспортування поранених у загальні/збірні медпункти, військові шпиталі, цивільні медустанови, тощо.

При терміновій необхідності, участь у наданні нескладної медичної допомоги (поза зоною бойових дій)..

У разі потреби та наявності умов за часом та місцем, можливо в.о. парамедика-парамедбрата невеликого підрозділу з:

а) нескладного контролю за здоров'ям та санітарно-гігієнічним станом особового складу, хворих та поранених.

б) контролю за виконанням поточних медичних/профілактичних призначень лікаря підрозділу.

в) контролю за наявністю медичних препаратів/інструментів/перев'язувального матеріалу/тощо у підрозділі.

г) супровід/доставка хворих та/або поранених підрозділу у загальні/збірні медичні пункти, військові шпиталі, прилеглі цивільні лікарні, тощо.

У зв'язку із зазначеними причинами, без самостійної евакуації (витягування-винесення) поранених із зони активних бойових дій!

У зв'язку із зазначеними причинами, без виконування обов'язків ненормовано-тривалий або глибоко нічний час.

8. Функціональні обов'язки водія-парамедика пересувного/мобільного стабілізаційного/маніпуляційного/операційного медичного пункту - медичного автобуса (з АКПП).

При нагальній потребі, можлива участь у наданні медичної невідкладної допомоги у нескладних медичних маніпуляціях та оперативних втручаннях.

При терміновій необхідності, можливий оперативний виїзд до тилових/прифронтових територій, що знаходяться поза зоною активних бойових дій.

У зв'язку із зазначеними причинами, без самостійної евакуації (витягування-винесення) поранених із зони активних бойових дій.

У зв'язку із зазначеними причинами, без постійного виконування обов'язків тривалий або глибоко нічний час.

9. Функціональні обов'язки водія-кухара-раздатчіка пересувного пункту харчування (мікроавтобуса/автобуса з АКПП), з организації оперативного/швидкого харчування військовослужбовців невеликого підрозділу, нескладними стравами (які не потребують досвіду з приготування їжі згідно зі встановленими рецептами та вимогами смачних та збалансованих страв за стандартами харчування військових).

Без вимог до знання основ кулінарної справи та технологій приготування їжі (наприклад, обробки та приготування різних видів м’яса, риби, овочів, гарнірів та інших інгредієнтів, тощо).

Дотримання гігієнічних норм та правил безпеки під час обробки продуктів, приготування їжі, забезпечення належного зберігання продуктів та контроль їхніх термінів придатності, раціонального використання продуктів та витратами, залежно від умов роботи та особистого навантаження.

При терміновій необхідності, можливий оперативний виїзд/доставка до тилових/прифронтових територій, що знаходяться поза зоною активних бойових дій.

У зв'язку із зазначеними причинами, без постійного виконування обов'язків тривалий або глибоко нічний час.

Вміння та навички з здобуття:

За вказаним переліком вишукуваних спеціальностей у Збройних Силах (та/або інших силових/несилових структурах), може бути або деякий досвід минулого (з врахуванням втраченного за час), або відсутність такого - що, можливо, вимагатиме оновлення або, нетривале за часом, навчання (здобуття необхнідних навичок) на місці служби.

Знання іноземних мов оцінюю рівнем початкової школи (з урахуванням втраченого протягом минулого часу).

Знання комп'ютерної грамотністі оцінюю початковим рівнем володіння.

В наявності посвідчення водія категорії "В" (але яке вимагає оновлення та докомплектації супутнім "водійським пакетом").

Категорії (та супутнього пакету документів), необхідних для:

а) керування вантажним автомобілем (понад 3,5 т) - "С";

б) керування автобусом (понад 8 місць) – "Д";

на даний момент немає. Але за бажанням військової адміністрації чи зацікавленої особи, цілком можливо їх отримання.

Додаткова інформація:

Як було зазначено на початку резюме, обставинами, що перешкоджають повноцінному (стандартному/тривалому) виконанню функціональних зобов'язань/служби, включаючи перебування у зоні активних бойових дій, є непереборні протипоказання/обмеження зі здоров'я та фізичного стану/фізичних можливостей (у тому числі, це униможливлюе тривале/постійне перебування в умовах необлаштованих казарм чи польових умовах).

Тим не менш, якщо буде можливість дотримати мінімальну низку загальних умов, таких як:

- зміна/перемеження функціональних навантажень з короткочасним відпочинком;

- необхідність у хоча б мінімальному, физиологичному повноцінному сні.

- необхідність притримування приблизно необхідного режиму харчування.

- необхідність у заходах санитарно-гигиенічного призначення, (хоча б у мінімальному объемі).

- знаходження без переохолодження та постійної вогкості (що також виключає перебування в умовах необлаштованих казарм чи польових умов),

Якщо вищевказане можливо, то це деяким чином підтримае мене у працездатному стані, що дозволить більш-менш виконувати функціональні зобов'язання по вибранії/узгодженії спеціальності (з переліку вказаних, або дещо інших, відповідних/потрібних на часі, але схожих за загальним змістом).

Додаткові умови:

- отримання необхідних знань/навичок за узгодженною/затвердженою спеціальністю, має бути на місці майбутньої служби, без обов'язкового знаходження/навчання у казармах/польових лагерях навчальних центрів ("учебке","курсах молодого бійця") або інших подібних заходах!

- обов'язково повноцінне бескоштовне забезпечення необхідним обмундируванням, ЗІЗ, обладнанням і т.п. відповідної якості та переліку (зі зміною в міру зносу, пошкодження або можливої втрати в процесі виконання обов'язків).

Оформлення:

За окремим (індивідуальним) договором або контрактом Збройних Сил (або інших силових/несилових військових/невійськових структур).

Оплата та/або фінансове забезпечення:

При необхідності виїзду на співбесіду (по області або в інший регіон) обов'язковою умовою є оплата проїзду в обидва кінці (+ добові, якщо поїздка на відстань більше 100 км), що виплачується потенційним наймачем авансом.

При укладанні первинного договору/контракту на виконування зобов'язань (службу), обов'язковою умовою є виплата одноразової грошової допомоги ("підйомних"), у розмірі не менше за обумовлену щомісячну оплату, що виплачується потенційним наймачем авансом.

У зв'язку із загальним смислом та вказаними обставинами, оплата за наймом/контрактом, може здійснюватися одним із варіантів (за домовленістю):

- базова ставка + надбавки + заохочувальні

- погодинно + надбавки + заохочувальні

Оплата за наймом/контрактом, мае здійснюватись регулярно, на основі авансування 50% (або щонедільно, за домовленістю).

Заключне доповнення:

При укладанні контракту (та після, вже на місті виконуваня обов'язків/служби), хотілося б застерегти осіб командного/керівного складу, від спроб самовільних дій та обману, які, наприклад, можуть виявлятися в наступному:

- не дотримання умов договору/контракту, у частині зміни функціональних обов'язків, включаючи примусове відправлення до зони активних бойових дій - "під рушницю", або як "одноразове гарматне м'ясо".

- не дотримання умов договору/контракту, щодо збільшення навантажень за обраною спеціальністю (включаючи виконання суміжних та/або чужих обов'язків), без попередніх домовленостей та/або обгрунтування.

- не дотримання умов договору/контракту, у низці загальних життєнеобхідних умов (зазначених у резюме), які можуть різко вплинути на поточне здоров'я та/або фізичний стан.

- не дотримання умов договору/контракту, у частині маніпуляцій з обумовленою оплатою: затримки або зменшення розміру виплат (в т.ч. під надуманим приводом), постановка "черговості" виплат, вилучення частини виплат на необумовлені цілі, тощо.

- інші ситуації, які відбуваються під прикриттям "війна все спише".

Бо спроба/реалізація перерахованого вище, буде вважатися грубим порушенням прийнятих раніше домовленостей, що дає право на звільнення від зобов'язань за ними. Це може позначитися на наступних вчинках, які можуть мати негативні наслідки для обох сторін (чого хотілося б уникнути).

Та командному/керівному складу військового підрозділу/формування Збройних Сил (або інших військових/невійськових структур), які, незважаючи на специфічність даного резюме, візьмуть сміливість прийняти мене у свої лави, насамперед треба розуміти/пам'ятати, що з мого боку буде однозначна готовність виконувати необхідні функціональні обов'язки/службу з узгодженної спеціальності (яка вибрана з наведенного переліку, або дещо інша, але максімально схожа за змістом), та не більше, ніж дозволяють існуючі обмеження щодо здоров'я та фізичного стану. Тому потрібне взаємне дотримання принципів порядності та гарантованих договірних зобов'язань.

При згоді із загальним змістом (та смислом), зазначеним у даному резюме та зацікавленністью моею особою, зі мною можна зв'язатися за вказаним телефоном (переважно).

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору