UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові, Резюме в Києві
  4. Резюме Юрист в Києві
  5. Юрист
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяЮрист

Заблоковано
18 000 грн.
 14 червня 2020  Місто: Львів
 Готовий до переїзду в: Київ
Вік:39 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Юриспруденція, право
Готовий до відряджень

Досвід роботи

юрисконсульт
ПП "СиБез", Львів (Електроніка, приладобудування, побутова техніка, комп'ютери та оргтехніка), Львів
07.2015 − 07.2016 (1 рік )

ФУНКЦІЇ: Здійснював позовно-претензійну діяльність підприємства щодо договірних спорів із контрагентами, включно із судовими процесами в судах господарської юрисдикції; Здійснював юридичний супровід підприємства при проведенні планових та позапланових податкових перевірок; супроводжував процедури адміністративного та судового оскарження податкових повідомлень-рішень;

ДОСЯГНЕННЯ: Ініціював, супроводжував та фіналізував визнання в судовому порядку (включно до касаційної інстанції у ВАКС) протиправними ряду податкових повідомлень-рішень щодо донарахування податкових зобов'язань; Стягнув у судовому порядку та забезпечив стягнення в порядку виконання судового рішення заборгованості контрагента перед підприємством на суму близько 300 тисяч гривень.

 Є рекомендації з даного місця роботи
юрисконсульт
ТОВ "ТД Латчбахер Україна", Київ (Виготовлення промислового обладнання для деревообробної галузі), Київ
04.2015 − 08.2017 (2 роки 4 місяці)

ФУНКЦІЇ: Здійснював юридичний супровід підприємства при проведенні планових та позапланових податкових перевірок; супроводжував процедури адміністративного та судового оскарження податкових повідомлень-рішень; здійснював позовно-претензійну діяльність щодо порушення прав інтелектуальної власності товариства щодо патентів на корисні моделі та промислові зразки; здійснював правовий консалтинг щодо досудового врегулювання договірних спорів, в тому числі з органами центральної влади щодо виконання договорів створення об'єктів інтелектуальної власності.


ДОСЯГНЕННЯ: Захистив інтереси товариства у судовому спорі щодо прав інтелектуальної власності на промислові зразки та торгові моделі, визнавши нечинними та скасувавши патенти на аналогічні об'єкти компаній-конкурентів; Забезпечив стягнення в судовому порядку заборгованості за договором про створення об'єкту інтелектуальної власності з центрального органу державної влади (ЛІАЦ) на суму 800 тисяч гривень; Захистив інтереси товариства шляхом захисту та представництва такого у ряді кримінальних проваджень, що здійснювались ДФС у м.Києві, Генеральною прокуратурою України, НАБУ, СБУ; В судовому порядку захистив інтереси товариства шляхом визнання нечинними та скасування ряду податкових повідомлень-рішень на загальну суму близько 12 мільйонів гривень.

 Є рекомендації з даного місця роботи
партнер, адвокат
ЮК "Перітус Консалтинг" (Юриспруденція), Львів
10.2012 − По теперішній час (11 років 11 місяців)
ФУНКЦІЇ: Договірні відносини. Переддоговірна робота, узгодження умов договорів, розробка та підготовка конкретних договорів, позовно-претензійна діяльність, стягнення збитків, узгодження питань щодо реструктуризації та супутніх договірних відносин.
- Захист прав інтелектуальної власності: зокрема щодо патентів на промислові зразки та корисні моделі, комерційних найменувань та торгових марок тощо.
- Корпоративне управління. Юридична підтримка та допомога корпоративній діяльності та бізнесу: створення підприємства, розроблення моделі управління, врегулювання спорів між засновниками (акціонерами, інвесторами тощо), виділ часток співвласників, процедури банкрутства, злиття та поглинання, ліквідація. Захист з приводу недобросовісної конкуренції в господарській діяльності із застосуванням антимонопольних процедур.
- Податкове право. Юридичний супровід планових та позапланових податкових перевірок, оскарження податкових повідомлень-рішень, взаємовідносини з податковими та іншими контролюючими органами щодо господарської діяльності підприємства.
- Консалтинг щодо нерухомості та власності. Юридичний супровід придбання об’єктів нерухомості юридичними особами, отримання дозволів на будівництво, реконструкцію, демонтаж тощо в органах архітектурно-будівельної інспекції, супровід відведення земельних ділянок у користування, встановлення сервітутів тощо.
- Зовнішньо-економічна діяльність: підготовка договорів, отримання експортних та імпортних ліцензій, супровід ЗЕД-операцій


ДОСЯГНЕННЯ: За неповних 8 років було значно розширено клієнтську базу, сформовано правозастосовчу практику по окремих галузях правовідносин, розроблено ефективні та унікальні тактики захисту порушених прав та шляхи їх відновлення. Серед досягнень слід виокремити - захистив інтереси іноземного інвестора (Іспанія) у корпоративному спорі з іншим іноземним інвестором (США) в підприємстві, створеному в Україні, в порядку медіації та досудового врегулювання; захистив інтереси іноземних інвесторів (акціонерів), а саме юридичних осіб (Канада) у корпоративному спорі щодо діяльності акціонерного товариства, шляхом визнання змін до статуту недійсними та скасування разом з цим рішень державних реєстраторів; захистив в судовому порядку інтереси тих самих інвесторів (Канада) щодо незаконного відчуження власності (нерухомості) товариства шляхом витребування майна з чужого незаконного володіння; захистив в порядку адміністративного оскарження інтереси клієнта-юридичної особи щодо рішення Антимонопольного комітету України про застосування штрафу за недобросовісну конкуренцію; захистив в судовому порядку (включно до касаційної інстанції) інтереси ряду клієнтів - фізичних та юридичних осіб щодо земельних прав шляхом визнання протиправними рішень та бездіяльності органів Держгеокадастру тощо; забезпечив захист інтересів великої кількості клієнтів у цивільних, сімейних, господарських спорах щодо позик, оренди, нерухомості тощо.

 Є рекомендації з даного місця роботи
юрисконсульт
ТОВ "Фірма Аспект" (Будівництво), Львів
07.2012 − 12.2014 (2 роки 5 місяців)

ФУНКЦІЇ: Здійснював позовно-претензійну діяльність підприємства щодо договірних відносин, включно із судовим визнанням боржника неплатоспроможним та банкрутом; здійснював представництво інтересів товариства як голова комітету кредиторів у межах судової справи про банкрутство боржника у Господарському суді Львівської області.

ДОСЯГНЕННЯ: Захистив інтереси підприємства як кредитора у справі про визнання боржника банкрутом щодо відшкодування дебіторської заборгованості на суму 1 мільйон 200 тисяч гривень.

 Є рекомендації з даного місця роботи
партнер, адвокат
Адвокатське Об'єднання "Дефендо" (Юриспруденція), Львів
03.2012 − 10.2012 (7 місяців)

ФУНКЦІЇ: Забезпечував юридичний супровід клієнтів: у договірній роботі, вирішенні спорів, захисті та представництві інтересів фізичних та юридичних осіб у судах та інших органах державної влади. Проводив правову експертизу та консультування, захист авторських та суміжних прав.

ДОСЯГНЕННЯ: Сформував правозастосовчу практику щодо певних категорій цивільних та господарських спорів, зокрема серед іншого - повернув з чужого незаконного володіння об'єкт нерухомості (квартиру); захистив право власності спадкоємців у спорі щодо 12 об'єктів нерухомості (господарських та складських приміщень); захистив права учасника товариства у корпоративному спорі щодо змін до статутних документів товариства та відчуження майна; захистив інтереси імпортера транспортних засобів щодо невірного визначення класифікації УКЗЕД товарів органом митниці.

Освіта

Vilnius University/Вільнюський університет
магістр (LL.M.) міжнародного права та права ЄС
повна вища, 09.2018 − 01.2020 (1 рік 4 місяці)
Львівський Державний університет внутрішніх справ (Львів)
магістр
повна вища, 07.2008 − 08.2009 (1 рік 1 місяць)
Львівський юридичний інститут МВС України (Львів)
спеціаліст
повна вища, 08.2001 − 06.2005 (3 роки 10 місяців)

Додаткова освіта

 CopyrightX, Harvard Law School, 2019

Знання мов:

Англійська - Високий рівень (вільно)
Додатково: IELTS Certificate 7.0, CEFR "C" (Advanced)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Поінформованість та компетентність у використанні всіх видів сучасних пошукових баз даних та реєстрів. Впевнений користувач ПК, офісного ПЗ, програмних продуктів Google software тощо
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: • Здатність працювати в команді в стресових та нетипових умовах • Досвід управління колективом до 15 чоловік, включно із вмінням організувати процеси досягнення поставлених цілей за завдань • Самодисциплінованість, стресостійкість, відповідальність, наполегливість • Аналітичне мислення та здатність пошуку ефективних шляхів до вирішення проблеми

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору