UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Заступник директора з розвитку / Менеджер розвитку бізнесу в Києві
  5. Заступник директора з розвитку / Менеджер розвитку бізнесу
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Заступник директора з розвитку / Менеджер розвитку бізнесу

Заблоковано
30 000 грн.
 24 лютого 2020  Місто: Київ
Вік:50 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Керівництво; Будівництво, архітектура; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Експерт в питаннях маркетингу і менеджменту на аутсорсингу
ТОВ «Столиця Групп» м. Київ
06.2018 − 10.2018 (4 місяці)
• Розробка маркетингових концепцій: знаходження в кон'юнктурі ринку перспектив і можливостей, продуктів проекту, визначення цінової політики, архітектурними умовами, ТЕО проекту та іншими; • Розробка Стратегій реалізації проектів, фінансово-економічної моделей, мережевих графіків і фінансового плану проекту. • Розробка Бізнес-планів інвестиційних проектів: управління реалізацією проекту, ризиками, ресурсами та ін. • Створення Планів маркетингу проекту: брендування, рекламних акцій, заходів PR та інших; • Проведення експертиз та аудитів проектів для їх придбання, або розробки заходів по їх змін. • Надання консалтингових послуг управління: стратегічного розвитку, операційної ефективності і KPI, проектного управління, управління ризиками та іншими аспектами менеджменту. Досягнення: - Розроблені концепції та плани проектів замовників: Проект Будівництва кортежного містечка в Київській обл.; Програма Створення мережи швидкого харчування в Україні; Проект Створення виробництва та просування продуктів швидкого приготування в екстремальних умовах для армії, рятувальників та інших споживачів; Проект Реконструкції дитячого табору та створення на його базі сучасного центру розвитку сімейного дозвілля; Проект реконструкції стадіону, та створення на його базі міжнародної футбольної академії; та інші проекти; - Проконсультовано, та надано консалтингових послуг більш ніж 30 компаніям інвестиційних, соціальних, медичних, роздрібної торгівлі та інших сфер діяльності.
Керівник Служби Міністра фінансів України.
Міністерство фінансів України
12.2010 − 01.2012 (1 рік )
• Забезпечення оперативної взаємодії Міністра з: структурними підрозділами Міністерства, центральними органами виконавчої влади, Адміністрацією Президента України, ВРУ, КМУ та іншими органами виконавчої влади та міжнародними організаціями; • Управління офісом управління портфелем проектів і програм МФУ: погодження та затвердження планів, управління учасниками проектів та контроль керівників, моніторинг виконання робіт, погодження змін в проектах, управління розподілом ресурсів між проектами і програмами, прийняття результатів проектів і програм, розробка передових моделей і методології управління і забезпечення їх впровадження в МФУ; • Управління організаційним, експертним, аналітичним забезпеченням діяльності Міністра: підготовка інформаційно-аналітичних і презентаційних матеріалів щодо виконання державного бюджету, розвитку галузей економіки та їх фінансово-го забезпечення, основних напрямків діяльності Міністерства, тенденцій розвитку світової економіки та міжнародної фінансової обстановці, матеріалів для засідань Кабінету міністрів України і нарад у Прем'єр-міністра України та інш.; • Організація та керівництво моніторингом і розробкою пропозицій по: ситуації на ринках капіталу, кредитування держави, надання державних гарантій, обслуговування державного боргу, а також питань фінансової політики в сферах банківської діяльності, страхування, пенсійного забезпечення, ринку цінних паперів; Досягнення: - забезпечена стабільна й ефективна робота, реалізовані поставлені перед Службою завдання, за рахунок її реформування, створення ефективно функціонуючого «Офісу управління портфелем проектів і програм» і підбору команди; - істотно збільшена ефективність управління і якість результатів в програмах і проектах Міністерства за рахунок впровадження передових технологій і реформування; - якісно розроблений і своєчасно затверджений збалансований бюджет країни на 2011 та 2012 роки; - реформований апарат Міністерства фінансів України.
Заступник директора з розвитку, керівник проектів.
ТОВ «Інвестиційно-будівельна корпорація« Місто », м. Київ.
05.2005 − 07.2010 (5 років 2 місяці)
• Розробляє і погоджує з вищим керівництвом і власниками стратегічний план, програми розвитку й проекти реструктуризації підприємства; • Вивчає і готує пропозиції по освоєнню нових напрямків бізнесу, нових ринків; • Формує експертизи та аудиту портфель проектів корпорації: організовує пошук, проведення, та придбання інвестиційних проектів; • Управління розробкою продуктів компанії: координує розробку інвестиційних проектів – землевідвід (придбання зем. ділянки) проектування, ціноутворення, політику продажів нерухомості і інші. • Управління зовнішнім розвиток компанії: відкриває філії, знаходить партнерів, реалізує проекти виходу на нові ринки. • Управляє програмами і проектами розвитку: готує документацію, підбирає виконавців, організує взаємодію структур, розподіляє ресурси, контролює терміни і відповідність результатів проектів. • Управління маркетингом: планує і координує рекламні заходи, акції, розпродажі, участь у виставках, презентації продукції та інші. • Управління асортиментом продукції: координує розробку продуктів компанії, ціноутворення, політику продажів і інші. • Досліджує ринки і конкурентів, займається пошуком ідей для розвитку бізнесу. • Управління співробітниками: підбирає, організовує навчання, мотивує персонал. • Аналізує економічні та фінансові показники; • Розробляє методики з оперативного реагування на кризові та нестандартні ситуації. Досягнення: - Розроблено та реалізовано стратегічний план розвитку: з 2005 по 2009 рік підприємство перетворилося в корпорацію, що увійшла до топ-20 лідерів ринку житлової нерухомості; - Портфель проектів корпорації на 2010 рік складав: 22 об'єкта загальною площею понад 100 000 м.кв. в м. Києві, Київській обл. та АР Крим; - Ефективно реалізовував програму розвитку: змінював організаційні структури, оптимізував управлінські процеси, впровадив проектно-орієнтовану систему управління бізнесом та офіс управління портфелем проектів та інші заходи що стало засадою виходу підприємства на новий рівень.; - Успішно реалізовано 5 інвестиційних проектів загальною вартістю понад 50 млн.$; - Розроблено, спроектовано та підготовлено до будівництва 15 інвестиційних проектів;
Начальник відділу збуту / заступник директора з розвитку
ТОВ «Вітесс», м. Харків / м. Київ
08.1997 − 05.2004 (6 років 9 місяців)
• Управління розвитком компанії: стратегічне планування розвитку, створення дистриб'юторської мережі фірмових магазинів та екіпірувальних центрів, вивід на ринок та просування ТМ Diadora, Fischer, Diana та інші; • Управління розвитком торговельної мережі: пошук торгових приміщень, юридичне оформлення оренди, організація ремонту, підбір і навчання персоналу, замовлення асортименту, організація маркетингових заходів щодо розвитку відкритих магазинів та інше; • Управління маркетингом: розробка та впровадження маркетингової стратегії просування торгових марок, рекламних компаній, спонсорство, акцій PR; • Участь в управлінні асортиментною і цінової політикою, закупівлі, проведення розпродажі, підбору та навчанні персоналу та інших заходах управляння розвитком роздрібною мережею. Досягнення: - Створена дистриб'юторська мережа роздрібних магазинів, що складається з 15 магазинів і 18 відділів з оборотом понад 10 млн. $, (В т.ч. 9 магазинів і 8 відділів підприємства); - Підприємство стало лідером Східного регіону України і увійшло ТОП 10 ринку роздрібній торгівлі спортивним одягом і взуттям (2001, 2002); - Виведено на ринок України торгові марки: Diadora, Fischer, Mikasa, Diana. - «Найдинамічніший дистриб'ютор в світі ТМ Diadora (1999, 2000)», «Лідер продажів 2001 року в Східній Європі ТМ Diadora». - Екіпіровані Національна олімпійська збірна України в екіпіровку ТМ Diadora.

Освіта

Київський національний університет будівництва і архітектури
керівник проектів і програм, магістр
повна вища, 09.2008 − 07.2010 (1 рік 9 місяців)

Знання мов:

Російська - Професійний (експерт), Українська - Професійний (експерт), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - Сертифікований директор проектів і програм IPMA ® Рівень A /International Project Management Association/, . . Ключові навички. - Успішний досвід ефективного розвитку підприємств та бізнесу в сферах нерухомості та торгівлі; - Вміє виявити потреби ринку, організувати розробку продукту та вивести його на ринок; - Розвинені творчі та креативні здібності, що дозволяють вирішувати складні управлінські та маркетингові задачі. - Багатий досвід, та розвинені навички проведення переговорів, вирішення конфліктів та знаходження компромісних рішень учасників проектів; - Вміє взаємодіяти з органами виконавчої влади різних рівнів; - Компетентність та досвід впровадження передових технологій управління; - Успішний досвіт в створенні команд проектів, та їх розвиток; - Знання основ організації проектування, технологій будівництва та реконструкцій та супровід узгоджень об'єктів; - Вільне володіння програмним забезпеченням: Microsoft Office, ArhiCAD, Prima Vera та інш. . . Про мене. Професійні якості: - Лідер, вміє поєднувати колектив і знаходити підхід до людей, виводити відносини на новий рівень, вміє гасити конфлікти і долати кризи; - Послідовний та раціональний в діях, наполегливий і орієнтований на результат; - Ініціативний, відповідальний і надійний виконавець, відповідає за свої дії та рішення; - Творчо підходить до вироблення рішень, креативний; - Стійкий до стресів, вміє працювати в критичних ситуаціях, адекватний до критики; . . Особисті якості - Енергійний, життєрадісний, оптиміст. - Цілеспрямований і рішучий, працьовитий і відповідальний. - Чесний, товариська, проникливий. - Перемоги цінує, вони підвищують рівень домагань, невдачі активізують. - Ініціативний, прагне до нового, ризикує усвідомлено. . . Захоплююся яхтингом, настильним тенісом, гірськими лижами, та саморозвитком інтелектуальної та духовної сторін особистості.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору