Вавренюк Олена Анатоліївна
М. Хмельницький
Освіта:
1998-2001 роки – Хмельницький економічний технікум КДТЕУ
Спеціальність: Технологія харчування
Кваліфікація: технік-технолог;
2001-2006 роки – Харківський університет харчування та торгівлі
Спеціальність: Технологія харчування
Кваліфікація: інженер-технолог.
Досвід роботи:
2002-2008 роки – майстер виробничого навчання в Хмельницькому торгово-кулінарному ліцеї.
Функціональні обов’язки:
- Проведення практичних занять відповідно до навчальних планів і планів виробничого навчання.
2008-2012 роки – інженер-технолог ПП Гакало В.В. (КЦ «Насолода»)
Функціональні обов’язки:
- Створення оптимальних режимів виробництва продукції.
- Запровадження порядку виконання робіт та операційного маршруту обробки сировини та напівфабрикатів.
- Розробка і впровадження технологічних інструкції, схем та іншої технологічної документації.
- Внесення змін до технічної документації у зв'язку з коригуванням технологічних процесів і режимів виробництва, перезатвердження ТУУ.
- Контроль за якістю напівфабрикатів і готової продукції.
- Контроль за додержанням технологічної дисципліни в цехах та правильної експлуатації технологічного устаткування.
2012-2016 роки – викладач спецдисциплін в ДНЗ «Хмельницький центр ПТО торгівлі та харчових технологій»
Функціональні обов’язки:
- Здійснення теоретичної і практичної підготовки у відповідності до затверджених програм.
Серпень 2016-серпень 2018 р. завідуюча виробництвом ТОВ «Насолода Україна»
Функціональні обов’язки:
- Організація виробничих процесів по виробництву борошняної кондитерської продукції широкого асортименту. Забезпечення випуску продукції для внутрішнього ринку і на закордонні дистрибьюції (Америка, Молдова).
- Розробка і впровадження бізнес-процесів виробництва продукції. Розробка карт посад, посадових інструкції, робочих інструкцій персоналу тощо.
- Розробка і впровадження положень, стандартів, інструкцій, чек-листів та іншої необхідної документації для систематизації роботи виробництва.
- Участь у розробці процедур HACCP.
- Здійснення оперативного контролю за забезпеченням виробництва (крім підрозділів виробництва у підпорядкуванні технічний відділ і відділ постачання сировини).
- Участь у розробці і впроваджені заходів щодо реконструкції та модернізації виробничих потужностей фірми, створення безпечних умов праці і високої культури виробництва.
- Здійснення суворого контролю за дотриманням технологічної дисципліни, правил і норм по охороні праці, виробничій санітарії і пожежній безпеці, вимог санітарних органів.
- Аналіз роботи виробництва.
- Організація навчання і підвищення кваліфікації працівників, забезпечення постійного удосконалювання підготовки персоналу організації. Підготовка і проведення атестацій працівників
- Організація і проведення конкурсів професійної майстерності.
Грудень 2018-січень 2021 роки завідуюча виробництвом ТОВ «Фудекспресс» (кулінарний цех мережі супермаркетів «Булка»)
Функціональні обов’язки:
- Організація виробничих процесів випуску кулінарної продукції для мережі Супермаркетів «Булка» м. Хмельницький.
- Створення оптимальних умов для своєчасного і якісного виконання виробничим підрозділом покладених на нього повсякденних завдань в суворій відповідності до затвердженого порядку (регламенту) роботи, технологією виробництва продукції, що випускається фірмою.
- Здійснення контролю за станом виробництва, дотриманням технологічної та трудової дисципліни, правил і норм з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії і пожежної безпеки, вимог природоохоронних, санітарних органів, а також органів, що здійснюють технічний нагляд.
- Розробка і впровадження положень, інструкції, стандартів, чек-листів для систематизації виробництва.
- Розробка технологічних карт кулінарної продукції. Робота в програмі 1сТерм, введення нових позицій, створення протоколів цін, включення позицій в матриці, створення і корегування портфелів тощо.
- Робота с постійними і новими постачальниками сировини.
- Підбір кадрів, проведення навчання підлеглих, створення умов для підвищення кваліфікації, професійного зростання.
Лютий 2021 переведена на посаду категорійний менеджер по керуванню товарним асортиментом власного виробництва мережі ТОВ «Фудекспресс» супермаркет «Булка» .
- Планування випуску продукції власного виробництва та аналіз виконання планів щотижнево і щомісячно.
- Аналіз і формування звітів по продажам власного виробництва і торгових точок щотижнево і щомісячно.
- Аналіз списань по основним категоріям, оформлення звіту.
- Розробка асортименту хлібобулочних та кулінарних страв, створення кулінарного календарю і т.д.
- Розробка матеріалів для навчання персоналу напрямку власного виробництва (кухарі, пекаря, піцейоли, сушисти і т.д.). Розробка матеріалів для атестації персоналу після навчання.
- Вивчення та аналіз роботи конкурентів (моніторинг цін, вивчення асортименту, формування пропозицій по розширенню асортименту, зміні цін тощо).
- Розробка технологічних карт кулінарної та хлібобулочної продукції. Робота в програмі 1сТерм, введення нових позицій, створення протоколів цін, включення позицій в матриці, створення і корегування портфелів тощо.
- Ґрунтовна робота з категорією (збір та аналіз інформації, створення структури категорії, розрахунки кількості СКЮ тощо)
- Робота по пошуку постачальників сировини, проведення переговорів, підписання договорів, аналіз співпраці з постачальниками і формування таблиці рейтингу участі.
- Робота по контролю якості продукції і викладки на вітринах (організація виконання фото-звітів кожної торгової точки, аналіз фото-звітів, оцінювання, внесення коректив, оформлення звіту на щоденній основі).
- Робота по аналізу кількості залишків по торгових точках, оформлення таблиці.
- Участь у проектуванні приміщень власного виробництва при відкритті нових торгових точок.
- Участь при запуску нових торгових точок (налаштування портфелів кулінарної і хлібобулочної продукції, створення графіків постачання сировини, розцінення продукції, запуск виробництва тощо.)
Професійні навики: досвідчений користувач ПК: MsWord, Excel, PowerPoint, впевнений користувач 1С:Предприятие-Терм., Нільсен.
Є досвід стратегічного планування і управління людьми, ведення переговорів.
Маю досвід підбору, навчання, адаптації, мотивації персоналу. Володію здатністю приймати нестандартні управлінські рішення, вмінням аналізувати, планувати і прогнозувати.
Особисті якості:
- маю здатність до прийняття самостійних рішень, володію системним і стратегічним мисленням;
- вмію сприймати критику, урівноважена, комунікабельна;
- творча, легко навчаюсь;
- працелюбна, відповідальна;
- вимоглива як до себе так і до інших;
- дотримую комерційну таємницю;
- вмію працювати в команді, вітаю корпоративну етику;
- без шкідливих звичок.
Є біометричний закордонний паспорт.
Вільно володію українською, російською мовами.
Хобі - подорожі, біг, фітнес.
Сімейний стан: одружена. Є двоє дітей.