UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Завідувач виробництвом, технолог в
  5. Завідувач виробництвом, технолог
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Завідувач виробництвом, технолог

Заблоковано
 16 квітня 2022  Місто: Хмельницький
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Ресторанний бізнес, кулінарія
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень

Опис

Вавренюк Олена Анатоліївна

М. Хмельницький


Освіта:

1998-2001 роки – Хмельницький економічний технікум КДТЕУ

Спеціальність: Технологія харчування

Кваліфікація: технік-технолог;

2001-2006 роки – Харківський університет харчування та торгівлі

Спеціальність: Технологія харчування

Кваліфікація: інженер-технолог.


Досвід роботи:


2002-2008 роки – майстер виробничого навчання в Хмельницькому торгово-кулінарному ліцеї.

Функціональні обов’язки:

  • Проведення практичних занять відповідно до навчальних планів і планів виробничого навчання.

2008-2012 роки – інженер-технолог ПП Гакало В.В. (КЦ «Насолода»)

Функціональні обов’язки:

  • Створення оптимальних режимів виробництва продукції.
  • Запровадження порядку виконання робіт та операційного маршруту обробки сировини та напівфабрикатів.
  • Розробка і впровадження технологічних інструкції, схем та іншої технологічної документації.
  • Внесення змін до технічної документації у зв'язку з коригуванням технологічних процесів і режимів виробництва, перезатвердження ТУУ.
  • Контроль за якістю напівфабрикатів і готової продукції.
  • Контроль за додержанням технологічної дисципліни в цехах та правильної експлуатації технологічного устаткування.

2012-2016 роки – викладач спецдисциплін в ДНЗ «Хмельницький центр ПТО торгівлі та харчових технологій»

Функціональні обов’язки:

  • Здійснення теоретичної і практичної підготовки у відповідності до затверджених програм.

Серпень 2016-серпень 2018 р. завідуюча виробництвом ТОВ «Насолода Україна»

Функціональні обов’язки:

  • Організація виробничих процесів по виробництву борошняної кондитерської продукції широкого асортименту. Забезпечення випуску продукції для внутрішнього ринку і на закордонні дистрибьюції (Америка, Молдова).
  • Розробка і впровадження бізнес-процесів виробництва продукції. Розробка карт посад, посадових інструкції, робочих інструкцій персоналу тощо.
  • Розробка і впровадження положень, стандартів, інструкцій, чек-листів та іншої необхідної документації для систематизації роботи виробництва.
  • Участь у розробці процедур HACCP.
  • Здійснення оперативного контролю за забезпеченням виробництва (крім підрозділів виробництва у підпорядкуванні технічний відділ і відділ постачання сировини).
  • Участь у розробці і впроваджені заходів щодо реконструкції та модернізації виробничих потужностей фірми, створення безпечних умов праці і високої культури виробництва.
  • Здійснення суворого контролю за дотриманням технологічної дисципліни, правил і норм по охороні праці, виробничій санітарії і пожежній безпеці, вимог санітарних органів.
  • Аналіз роботи виробництва.
  • Організація навчання і підвищення кваліфікації працівників, забезпечення постійного удосконалювання підготовки персоналу організації. Підготовка і проведення атестацій працівників
  • Організація і проведення конкурсів професійної майстерності.

Грудень 2018-січень 2021 роки завідуюча виробництвом ТОВ «Фудекспресс» (кулінарний цех мережі супермаркетів «Булка»)

Функціональні обов’язки:

  • Організація виробничих процесів випуску кулінарної продукції для мережі Супермаркетів «Булка» м. Хмельницький.
  • Створення оптимальних умов для своєчасного і якісного виконання виробничим підрозділом покладених на нього повсякденних завдань в суворій відповідності до затвердженого порядку (регламенту) роботи, технологією виробництва продукції, що випускається фірмою.
  • Здійснення контролю за станом виробництва, дотриманням технологічної та трудової дисципліни, правил і норм з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії і пожежної безпеки, вимог природоохоронних, санітарних органів, а також органів, що здійснюють технічний нагляд.
  • Розробка і впровадження положень, інструкції, стандартів, чек-листів для систематизації виробництва.
  • Розробка технологічних карт кулінарної продукції. Робота в програмі 1сТерм, введення нових позицій, створення протоколів цін, включення позицій в матриці, створення і корегування портфелів тощо.
  • Робота с постійними і новими постачальниками сировини.
  • Підбір кадрів, проведення навчання підлеглих, створення умов для підвищення кваліфікації, професійного зростання.

Лютий 2021 переведена на посаду категорійний менеджер по керуванню товарним асортиментом власного виробництва мережі ТОВ «Фудекспресс» супермаркет «Булка» .

  • Планування випуску продукції власного виробництва та аналіз виконання планів щотижнево і щомісячно.
  • Аналіз і формування звітів по продажам власного виробництва і торгових точок щотижнево і щомісячно.
  • Аналіз списань по основним категоріям, оформлення звіту.
  • Розробка асортименту хлібобулочних та кулінарних страв, створення кулінарного календарю і т.д.
  • Розробка матеріалів для навчання персоналу напрямку власного виробництва (кухарі, пекаря, піцейоли, сушисти і т.д.). Розробка матеріалів для атестації персоналу після навчання.
  • Вивчення та аналіз роботи конкурентів (моніторинг цін, вивчення асортименту, формування пропозицій по розширенню асортименту, зміні цін тощо).
  • Розробка технологічних карт кулінарної та хлібобулочної продукції. Робота в програмі 1сТерм, введення нових позицій, створення протоколів цін, включення позицій в матриці, створення і корегування портфелів тощо.
  • Ґрунтовна робота з категорією (збір та аналіз інформації, створення структури категорії, розрахунки кількості СКЮ тощо)
  • Робота по пошуку постачальників сировини, проведення переговорів, підписання договорів, аналіз співпраці з постачальниками і формування таблиці рейтингу участі.
  • Робота по контролю якості продукції і викладки на вітринах (організація виконання фото-звітів кожної торгової точки, аналіз фото-звітів, оцінювання, внесення коректив, оформлення звіту на щоденній основі).
  • Робота по аналізу кількості залишків по торгових точках, оформлення таблиці.
  • Участь у проектуванні приміщень власного виробництва при відкритті нових торгових точок.
  • Участь при запуску нових торгових точок (налаштування портфелів кулінарної і хлібобулочної продукції, створення графіків постачання сировини, розцінення продукції, запуск виробництва тощо.)

Професійні навики: досвідчений користувач ПК: MsWord, Excel, PowerPoint, впевнений користувач 1С:Предприятие-Терм., Нільсен.

Є досвід стратегічного планування і управління людьми, ведення переговорів.

Маю досвід підбору, навчання, адаптації, мотивації персоналу. Володію здатністю приймати нестандартні управлінські рішення, вмінням аналізувати, планувати і прогнозувати.


Особисті якості:

  • маю здатність до прийняття самостійних рішень, володію системним і стратегічним мисленням;
  • вмію сприймати критику, урівноважена, комунікабельна;
  • творча, легко навчаюсь;
  • працелюбна, відповідальна;
  • вимоглива як до себе так і до інших;
  • дотримую комерційну таємницю;
  • вмію працювати в команді, вітаю корпоративну етику;
  • без шкідливих звичок.

Є біометричний закордонний паспорт.

Вільно володію українською, російською мовами.

Хобі - подорожі, біг, фітнес.

Сімейний стан: одружена. Є двоє дітей.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору