Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
- організація і контроль виробничих процесів у цеху;
- розрахунок потреби у сировині та складання заявки;
- прийом і контроль якості сировини і напівфабрикату;
- відпрацювання та запуск нововведень асортименту;
- контроль дотримання працівниками технології приготування напівфабрикатів, правил зберігання сировини та напівфабрикатів;
- організація та планування роботи співробітників;
- організація і контроль виробничих процесів у цеху;
- розрахунок потреби у сировині та складання заявки;
- прийом і контроль якості сировини і напівфабрикату;
- відпрацювання та запуск нововведень асортименту;
- контроль дотримання працівниками технології приготування напівфабрикатів, правил зберігання сировини та напівфабрикатів;
- щоденні інвентаризація і зняття залишків сировини і напівфабрикатів
- приймання товару згідно прихідних накладних;
- ведення складського обліку;
- видача та контроль товару згідно заявок;
- контроль залишків продукції з дотриманням норм зберігання;
- контроль порядку в складських приміщеннях;
- щотижнева інвентаризація;
- щотижневе звітування по залишках на складі;
- приймання товару згідно прихідних накладних;
- ведення складського обліку;
- видача та контроль товару згідно заявок;
- контроль залишків продукції з дотриманням норм зберігання;
- контроль порядку в складських приміщеннях;
- щотижнева інвентаризація;
- щотижневе звітування по залишках на складі;
- організація і контроль виробничих процесів у цеху;
- розрахунок потреби у сировині та складання заявки;
- прийом і контроль якості сировини і напівфабрикату;
- відпрацювання та запуск нововведень асортименту;
- контроль дотримання працівниками технології приготування напівфабрикатів, правил зберігання сировини та напівфабрикатів;
- організація та планування роботи співробітників;
Підписатись на розсилку нових резюме: "Завідуючий м'ясним виробництвом в Києві"