UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Завідуючий м'ясним виробництвом в Києві
  5. Завідуючий м'ясним виробництвом
Запропонувати вакансію
Демець Віталій

Завідуючий м'ясним виробництвом

Заблоковано
 16 березня 2021  Місто: Київ
Вік:41 рік
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Менеджер з продажу м'ясних напівфабрикатів, завідуючий виробництвом
ТОВ "Луксес" (М'ясне виробництво), Київ
06.2018 − По теперішній час (6 років 5 місяців)

- організація і контроль виробничих процесів у цеху;

- розрахунок потреби у сировині та складання заявки;

- прийом і контроль якості сировини і напівфабрикату;

- відпрацювання та запуск нововведень асортименту;

- контроль дотримання працівниками технології приготування напівфабрикатів, правил зберігання сировини та напівфабрикатів;

- організація та планування роботи співробітників;



Завідуючий магазином м'ясної продукції
Магазин "М'яско" (М'ясне виробництво), Київ
11.2011 − 06.2018 (6 років 7 місяців)

- організація і контроль виробничих процесів у цеху;

- розрахунок потреби у сировині та складання заявки;

- прийом і контроль якості сировини і напівфабрикату;

- відпрацювання та запуск нововведень асортименту;

- контроль дотримання працівниками технології приготування напівфабрикатів, правил зберігання сировини та напівфабрикатів;

- щоденні інвентаризація і зняття залишків сировини і напівфабрикатів

Завідуючий складом готової продукції
ТОВ "Ескарун" (М'ясне виробництво), Обухів
01.2009 − 03.2011 (2 роки 1 місяць)

- приймання товару згідно прихідних накладних;

- ведення складського обліку;

- видача та контроль товару згідно заявок;

- контроль залишків продукції з дотриманням норм зберігання;

- контроль порядку в складських приміщеннях;

- щотижнева інвентаризація;

- щотижневе звітування по залишках на складі;

Завідуючий виробництвом і складом м'ясної продукції
ТОВ "Главмясторг" (М'ясне виробництво), Київ
10.2008 − 01.2010 (1 рік 3 місяці)

- приймання товару згідно прихідних накладних;

- ведення складського обліку;

- видача та контроль товару згідно заявок;

- контроль залишків продукції з дотриманням норм зберігання;

- контроль порядку в складських приміщеннях;

- щотижнева інвентаризація;

- щотижневе звітування по залишках на складі;

Завідуючий м'ясного виробництва
ТОВ "Квіза-Трейд" (М'ясне виробництво), Київ
04.2005 − 07.2008 (3 роки 2 місяці)

- організація і контроль виробничих процесів у цеху;

- розрахунок потреби у сировині та складання заявки;

- прийом і контроль якості сировини і напівфабрикату;

- відпрацювання та запуск нововведень асортименту;

- контроль дотримання працівниками технології приготування напівфабрикатів, правил зберігання сировини та напівфабрикатів;

- організація та планування роботи співробітників;

Освіта

Університет "Україна" (Київ)
Харчова технологія та інженерія
повна вища, 09.2008 − 01.2013 (4 роки 4 місяці)
Медичне училище (Погребище)
Лікувальна справа
середньо-спеціальна, 09.1998 − 02.2002 (3 роки 5 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Користувач ПК, Word, Excel, 1C

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору