UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Завідуючий відділом кулінарії, кухар в Києві
  5. Завідуючий відділом кулінарії, кухар
Запропонувати вакансію
Клокун Світлана

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяЗавідуючий відділом кулінарії, кухар

Заблоковано
15 000 грн.
 30 травня 2022  Місто: Київ
Вік:60 років
Режим роботи:повний робочий день, додатковий заробіток
Рубрики: Домашній сервіс; Ресторанний бізнес, кулінарія
 Є діти  Готова до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Зав виробництва кулінарії
Легіон 2015 ( мережа магазинів Пчілка) (Роздрібна торгівля), Ірпінь
02.2020 − 02.2022 (2 роки )
  • Контроль і забезпечення роботи відділу, 
  • Відповідальність матеріальна
  • Виконання плану товарообороту
  • Якість продукції
  • Додержання санітарно- технічних вимог.

Освіта

Київське училище харчових промисловості (Київ)
Кухар 5 розряд
середньо-спеціальна, 09.1981 − 05.1983 (1 рік 7 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Середній пользователя, ексель, ворд, програми 1С-7,1С8.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Кулінарія, рибалка. Комунікабельна 20 років працюю на цій посаді ( Велика кишеня - 10 років, ЕКО маркет - 10 років) Маю гарне почуття гумору, вмію організувати процеси, чистоплотна, відповідальна.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Сьогодні треба працювати в Україні, хочу вносити свій вклад для Держави. Слава Україні.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору