Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
  3. Робiтники
  4. Рубач м’яса на ринку

Рубач м’яса на ринку

3-й розряд

Завдання та обов’язки. Перевіряє наявність тавра на туші, відповідного документа м’ясоконтрольної станції та результати аналізу в лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку. Розділяє туші згідно з діючими схемами розрубу. Допомагає викладати м’ясо на прилавку та розвішувати окремі частини туші на крюки відповідного торгово-технологічного обладнання. Утримує розрубну колоду та інструмент відповідно до вимог ветеринарно-санітарних правил, протягом усього дня здійснює поточне прибирання робочого місця.

Повинен знати: схему розрубу туш різних тварин та правила їх розбирання; вимоги санітарно-ветеринарних правил прийому м’яса для розрубування; вимоги до якості м’ясних товарів та правила таврування туш; призначення, правила використання технологічного обладнання та виробничого інвентарю, способи загострення, правлення інструментів та порядок їх зберігання; правила торгівлі на ринках; ветеринарно-санітарні правила для ринків; правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.

Кваліфікаційні вимоги. Базова або неповна базова загальна середня освіта. Індивідуальне або курсове навчання на виробництві. Без вимог до стажу роботи.

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору