UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
  3. Керівники
  4. Керуючий готельним господарством

Керуючий готельним господарством

Завдання та обов’язки. Здійснює організацію та управління готелем в умовах ринкової економіки. Організовує збирання інформації щодо ринку готельних послуг, цін і тарифів у готелях-конкурентах. Установлює ділові зв’язки з партнерами і потенційними клієнтами, організовує рекламу готельних послуг, вживає заходів щодо підвищення популярності готелю.

Складає бізнес-план і контролює його виконання, укладає комерційні угоди та здійснює інші комерційні операції. Організовує розроблення раціональних форм планово-облікової та звітної документації відповідно до нормативних актів, широке впровадження у сферу господарської діяльності автоматизованих систем управління на основі комп’ютерної техніки. Здійснює керівництво та організаційні роботи щодо впровадження та вдосконалення економічних методів управління. Контролює фінансові операції, ведення облікової та звітної документації у готелі. Організовує обслуговування осіб, які проживають в готелі, та їх відпочинок з урахуванням міжнародних стандартів.

Повинен знати: законодавчі та нормативні акти з питань надання готелями послуг; постанови, розпорядження державних органів та інші керівні матеріали щодо готельного господарства; основні принципи організації, управління та перспективи розвитку готельного господарства; організацію і технологію обслуговування осіб, що проживають у готелях; матеріально-технічне оснащення готельного господарства; методи дослідження структури попиту, ефективності реклами інформаційного забезпечення, розроблення стратегії планування, ціноутворення щодо готельних послуг; порядок підготовки та укладання комерційних договорів про матеріально-технічне забезпечення готелю; методи аналізу фінансово-господарської діяльності; фінансово-кредитну та податкову системи; технічні засоби керування; комп’ютерну техніку; основи маркетингу, форми і способи керування ним; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Кваліфікаційні вимоги. Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр або спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи у готельному господарстві за професіями керівників нижчого рівня — не менше 3 років.


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору