UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернігові
  4. Робота Машиніст екскаватора в Україні
  5. Машиніст екскаватора
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Машиніст екскаватора

Заблокована
10 200 грн.
 14 лютого 2022  Чернігів 
Рубрики:Будівництво, архітектура; Транспорт, автосервіс

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования: Повна або базова загальна середня освіта та професійна підготовка за відповідною спеціальністю. Наявність посвідчення тракториста-машиніста. Відсутність медичних протипоказань щодо придатності до керування транспортним засобом відповідної категорії. Без вимог до стажу військової служби (роботи)

Обязанности: Самостійно виконує меліоративні роботи з допомогою екскаваторів з ковшем до 0,4 куб. м, а також роторним екскаватором з ковшем до 73 кВт (100 к. с.), грейдерів, скреперів, корчувачів та інших землерийних і будівельних машин, які агрегатуються з тракторами потужністю до 73 кВт (до 100 к. с.). Здійснює монтаж та демонтаж навісного обладнання, яке агрегатується з тракторами, і навісного обладнання екскаваторів та інших установок. Розробляє та переміщує грунти різних категорій при різній глибині розроблення, пошарово відсипає їх під час створення насипів, здійснює планування площ за заданим профілем та мітками.

Условия: чоловіки від 18 до 40 років без наявності кримінальної та адміністративної відповідальності. Гарантоване повне соціальне, речове та медичне забезпечення. Можливість безкоштовного отримання вищої освіти, кар'єрне зростання.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору