UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Полтаві
  4. Робота Аніматор-актор на дитячі свята в Україні
  5. Аніматор-актор на дитячі свята
Відправити резюме

Аніматор-актор на дитячі свята

Заблокована
8 000 грн.
 19 лютого  Полтава 
Компанія: Happyville  (https://jobs.ua/company-happyville-306519) (Всі вакансії)
Рубрики:Сфера розваг; Робота для студентів

Контакти

Телефон: +38 (050) 242-62-95
Контактна особа:Людмила Шурховецька
Адреса:Героїв АТО 79

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

У зв'язку з розширенням, шукаємо в колектив творчих та комунікабельних хлопців та дівчат в студію дитячих свят.


Вимоги, побажання: робота з дітками передбачує те, що співробітник знає, як поводитися з дітьми, має артистичні навички та потенціал, є відповідальним та охайним, а також має приємну зовнішність. Бажання навчатися дуже цінуємо.

Обов'язки: проведення дитячих свят та шоу програм (з попереднім навчанням), проведення МК та тематичних ігор в форматі "няня на годину". Обов'язвим є навчання та стажування (іспит в кінці)

Умови: Графік 5/2 дні (вихідні плаваючі парно) з 10-20 години в офісі та можливо на виїзді по місту. Можливі варіанти праці погодинно. Можливе офіційне оформлення.


Вигоди: Ви потрапляєте в творчий, привітний та молодіжний колектив, де маєте можливість розвиватися, як творча особистість, заробляти гроші,  знайти нових друзів та позитивне коло спілкування та завжди тепленький чайок з печивом. 
Це робота для тих, хто прагне до самовираження через творчість, через перевтілення та розвинення своїх акторських навичок.  ЗП має 3 рівні градації та зростання.

Для співбесіди потрібно заповнити гугл форму.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору