UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Вінниці
  4. Робота Дизайнер в Україні
  5. Дизайнер
Відправити резюме

Дизайнер

Заблокована
  8 вересня 2023  Вінниця 
Компанія: Хмільник-Будлайф  (https://jobs.ua/company-hmlnik-budlayf-1594454) (Всі вакансії)
Рубрики:Будівництво, архітектура; Дизайн, творчість

Контакти

Телефон: +38 (097) 015-96-90
Контактна особа:Ольга
Адреса:Вінниця, Стрілецька

Побажання до співробітника

Освіта: незакінчена вища
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Згадай, яким був твій останній найцікавіший проект? Що ти отримав виконуючи його? Хочеш повторити такий досвід? А чи хочеш, щоб це було на постійній основі?

BUDLIFE — більше 5 років реалізує найвичурніші, найцікавіші та найобємніші проекти з розробки та виконання ремонту житлових приміщень. Сьогодні у тебе є шанс приєднатись до нашої команди спеціалістів і бути корисним!

Кожен з наших дизайнерів вміє почути та віднайти найпотаємніші бажання клієнта, підібрати відповідні референси за короткий термін та узгодити їх з мінімальною кількістю корективів.

Уважність та скрупульозність основа якісного обміру, який лежить на плечах ведучого спеціаліста.

У програмі archicad наш дизайнер пропонує планування та комплектацію квартири, розраховує максимально функціонально простір, дотримуючись усіх технічних норм виконання роботи.

В подальшому його очікує погодження планувань та створення візуалізацій у 3dMax.

Звичайно, при великій кількості проектів у нас є помічники дизайнерів (креслярі та візуалізатори), та за потреби вони можуть сформувати технічне завдання й передати частину функціоналу.

Щоб стати кращим — працюй у команді найкращих!

Якщо ти маєш більше 2 років досвіду у вищезазначеному функціоналі — надсилай для ознайомлення портфоліо та приєднуйся до команди!

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору