UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Полтаві
  4. Робота Економіст в Україні
  5. Економіст
Відправити резюме

Економіст

Заблокована
14 000 грн.
 12 лютого  Полтава 
Компанія: Добробут Полтавської громади Полтавської міс.ради  (https://jobs.ua/company-dobrobut-poltavsko-gromadi-poltavsko-msradi-1619992) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Офісний персонал

Контакти

Контактна особа:Марина Валентинівна
Адреса:Полтава, вул.Соборності 36

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років

Опис вакансії

Вимоги:

  • Стаж роботи від 1 року.
  • Має знати постанови, розпорядження, накази, інші керівні, методичні і нормативні матеріали з планування, обліку та аналізу діяльності підприємства;
  • організацію планової роботи на підприємстві; порядок розроблення перспективних і річних планів виробничо-господарської діяльності підприємства;
  • планово-облікову документацію;
  • порядок визначення собівартості товарної продукції, розроблення нормативів матеріальних і трудових витрат, оптових і роздрібних цін;
  • методи економічного аналізу виробничо-господарської діяльності підприємства та його підрозділів

Умови роботи: Робота в комфортному офісі. Графік 5/2. Тільки офіційне працевлаштування.

Обов’язки:

  • Виконує роботу щодо здійснення економічної діяльності підприємства, спрямованої на підвищення ефективності та рентабельності виробництва, якості продукції, що випускається, і освоєння нових видів продукції.
  • Виконує розрахунки з матеріальних, трудових і фінансових витрат, необхідних для виробництва і реалізації продукції, освоєння нових видів продукції. Бере участь у проведенні маркетингових досліджень.
  • Виконує роботу, пов’язану з нерегламентованими розрахунками і контролем за правильним здійсненням розрахункових операцій.
  • Виконує роботу щодо формування, ведення і зберігання бази даних економічної інформації, вносить зміни до довідкової та нормативної інформації, яка використовується під час оброблення даних.
  • Оформлює матеріали для укладання договорів, стежить за термінами виконання договірних зобов’язань.
  • Складає кошторисну калькуляцію товарної продукції, розробляє проекти цін на товарну продукцію.
  • Здійснює економічний аналіз господарської діяльності підприємства, виявляє резерви виробництва та визначає заходи щодо забезпечення режиму економії, більш ефективного використання ресурсів підприємства.

 

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору