UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Львові
  4. Робота Фельдшер-лаборант (медицина) в Україні
  5. Фельдшер-лаборант (медицина)
Відправити резюме

Фельдшер-лаборант (медицина)

Заблокована
13 500 грн.
  1 грудня 2023  Львів 
Компанія: Філія ЦОЗ ДКВС України у Львівській області  (https://jobs.ua/company-flya-tsoz-dkvs-ukrani-u-lvvsky-oblast-1621935) (Всі вакансії)
Рубрики:Медицина, фармацевтика

Контакти

Телефон: +38 (093) 010-71-58
Контактна особа:Ольга, Валерія
Адреса:вулиця Архипенка, 1

Побажання до співробітника

Освіта: незакінчена вища
Досвід роботи:від п'яти років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

 Медичний заклад пропонує роботу на посаді фельдшера-лаборанта (медицина), медичне забезпечення засуджених. Можлива робота на неповний робочий день, за сумісництвом.
Вимоги: неповна вища освіта (молодший спеціаліст) або базова вища освіта (бакалавр) за напрямом підготовки “Медицина”, спеціальністю “Лабораторна діагностика”. Спеціалізація за фахом “Клінічна діагностика”. Підвищення кваліфікації (курси удосконалення тощо). Наявність посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом понад 5 років. Володіння основними методиками лабораторної діагностики. За детальною інформацією звертатися за тел. ....158 або адресою: м. Львів, вул. Архипенка, 1.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору