UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Financial and Administrative Officer, Фінансовий та адміністративний (a) офіцер (ка) в Києві
  5. Financial and Administrative Officer, Фінансовий та адміністративний (a) офіцер (ка)
Відправити резюме

Financial and Administrative Officer, Фінансовий та адміністративний (a) офіцер (ка)

Заблокована
  6 червня  Київ 
Компанія: Cowater International  (https://jobs.ua/company-cowater-international-52163) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Консалтинг

Контакти

Контактна особа:Natalia Barankevych
Адреса:275 Slater Street. Suite 1600 Ottawa

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:часткова зайнятість

Опис вакансії

Cowater International шукає Фінансового та адміністративного офіцера (ку) для проєкту Global Affairs Canada.

Повний опис роботи

КЛЮЧОВА ІНФОРМАЦІЯ

Назва роботи: Financial and Administrative Officer / Фінансовий та адміністративний офіцер (ка)
Тип посади: Часткова зайнятість
Тривалість/Обсяг роботи: Довгостроковий
Місце розташування: Київ, Україна

ОГЛЯД ПРОЄКТУ

The Field Services Support Project (FSSP/ФСПП) надаватиме широкий спектр послуг на підтримку впровадження міжнародної допомоги Канади в Україні. ФСПП забезпечуватиме аналіз та технічну експертизу, сприятиме обміну знаннями та підтримуватиме місцеві дослідження і розвиток знань. Це включає надання адміністративних, логістичних та координаційних послуг з підтримки реалізації програм та діалогу щодо політики, а також інформування для надійного, обґрунтованого планування, моніторингу та звітування для програм міжнародної допомоги, водночас підвищуючи видимість програм Канади. Сфери зосередження включають гендерну рівність, довкілля, зміну клімату, освіту, гуманітарну допомогу тощо.

ОГЛЯД ПОСАДИ

Cowater наразі шукає Фінансового та адміністративного офіцера (ку) для розроблюваної пропозиції для проєкту FSSP в Україні. Ця посада, за умови отримання проєкту, є частковою зайнятістю (приблизно 150 днів на рік) і базується в Києві, Україна.

КЛЮЧОВІ ОБОВ’ЯЗКИ

  • Допомога у створенні та веденні записів та файлів, включаючи копії квитанцій, рахунків та підтверджуючих документів, поданих до GAC для відшкодування;
  • Адміністрування платежів субпідрядникам;
  • Управління витратами, ведення обліку та підтримуючої документації для допустимих витрат, що підлягають відшкодуванню;
  • Підготовка та перевірка фінансових звітів;
  • Розробка та управління звітністю та виставленням рахунків;
  • Надання фінансових консультацій щодо місцевих законів та нормативних актів, фінансових установ та орієнтовних витрат на продукти чи послуги в країні-отримувачі;
  • Надання бухгалтерських послуг та послуг фінансового узгодження, якщо це необхідно;
  • Допомога в організації подорожей та логістичних заходів для технічних спеціалістів.

ВИМОГИ ДО РОБОТИ

Освіта:

  • Вища (післядипломна) освіта у відповідній дисципліні, такій як бізнес, фінанси, бухгалтерський облік, логістика, економіка, міжнародний розвиток, управління проєктами, бізнес-адміністрування, інженерія або прикладні науки.

Мінімальний досвід:

  • Щонайменше п'ять (5) років досвіду управління фінансами проєктів міжнародного розвитку;
  • Попередній досвід впровадження/управління щонайменше трьома (3) проєктами міжнародного розвитку (не менше 70% завершеності);
  • Перевага буде надаватися кандидатам, які можуть продемонструвати цей досвід у довгострокових проєктах (тривалість 2 або більше років), високої вартості (проєкти з загальною вартістю 5 мільйонів доларів, або більше);
  • Кандидат повинен мати доведений досвід у наступних ключових функціях:

    • Забезпечення точного та своєчасного прогнозування фінансів;
    • Ведення обліку кредиторської та дебіторської заборгованості;
    • Адміністрування платежів постачальникам, підрядникам та технічним спеціалістам;
    • Управління витратами та підтверджуючою документацією для допустимих витрат, що підлягають відшкодуванню;
    • Моніторинг витрат відповідно до затвердженого бюджету;
    • Підготовка та перевірка фінансових звітів;
    • Розробка та управління звітністю та виставленням рахунків;
    • Надання фінансових консультацій щодо місцевих законів та нормативних актів, фінансових установ та орієнтовних витрат на продукти чи послуги в країні-отримувачі. Досвід проєктів повинен бути у країнах, що розвиваються, ідеально в Україні.

Мовна компетенція:

Кандидати повинні володіти професійною мовною компетенцією в англійській та українській мовах.

Умови працевлаштування:

Кандидати повинні бути здатні жити і працювати в країні, де реалізується проєкт. Ідеальний кандидат уже проживає в Києві, Україна.

ПРОЦЕС ПОДАЧІ ЗАЯВОК

Кандидатам рекомендується подавати заявки до 10 червня 2024 року / якнайшвидше. Для розгляду вашої заявки, будь ласка, завантажте свої документи у такому форматі: Прізвище кандидата, Ім’я, дата, Назва посади. Подайте вашу заявку через вебсайт Cowater: Cowater International Career Opportunities - Cowater International

Cowater International є роботодавцем, що надає рівні можливості, основуючи працевлаштування на заслугах та кваліфікації, відповідно до професійного досвіду та очікувань посади. Cowater не дискримінує жодного працівника або кандидата на основі раси, релігії, статі, гендерної ідентичності, інвалідності, віку або будь-якої іншої ознаки, захищеної законом. Ми дякуємо всім кандидатам, проте зв’язуємося лише з тими, хто пройде відбір.

ПРО НАС

Заснована у 1985 році, Cowater International є провідною глобальною консалтинговою компанією у сфері розвитку. Головний офіс знаходиться в Оттаві, а корпоративні центри – в Окленді, Берліні, Брюсселі, Гельсінкі, Лондоні, Мадриді, Манілі, Найробі, Сінгапурі та Стокгольмі. Cowater International успішно реалізувала портфель з понад 2500 проєктів та завдань у більш ніж 95 країнах. Ми працюємо з урядами, приватними секторами та громадами, реалізуючи проєкти, що підтримують соціально-економічний розвиток, інституційне зміцнення, покращення навколишнього середовища та просування рівних можливостей для всіх. Ми – різноманітна та досвідчена команда, віддана побудові кращого майбутнього для людей, яким ми служимо. Наш адаптивний підхід до управління призвів до щорічних нагород та визнання як однієї з найкраще керованих компаній Канади з 2017 року.

Дякуємо за ваш інтерес у побудові кращого майбутнього.

Якщо у вас є запитання, надішліть електронного листа на адресу: відправити резюме

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору